Alcoolul te ajută să trăieşti mai mult!?

Asta intră în categoria lucruri ciudate. Cercetările recente, au demonstrat că persoanele care nu consumă alcool au un risc cu 19% mai mare de a muri.

” Au fost studiate persoane de-a lungul a cinci ani. Cercetătorii de la Universitatea Virginia Tech, SUA, spun că cei care consuma alcool cel puţin trei zile pe săptămâna, în cantităţi moderate, trăiesc mai mult, scrie Men’s Health.

Cei care nu au băut niciodată alcool sunt cu 56% mai predispuşi la boli de inimă. În cadrul studiului au fost analizate informaţii guvernamentale referitoare la aproape 500.000 de persoane. Studiile anterioare au arătat că alcoolul poate creşte nivelul colesterolului bun din sânge şi îl poate scădea pe cel rău. De asemenea, el poate scădea riscul de diabet.”

 

ziare.com


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
 1. Torden says:

  ahahahahaaaa… laughing… stiam eu de ce beau Timisoreana laughing))). “….one more beer and heavy metal. And I’m just fine” big grin Hail and kill !

 2. ex-silentio says:

  Asta e din categoria “cercetătorii spun lucruri trăznite”.
  Nimeni nu neagă proprietățile terapeutice ale vinului roșu de exemplu, dar de aici până la ce zic ăștia e cale lungă happy

 3. Creve says:

  Promovează consumul de alcool ca să meargă economia laughing

 4. Peter says:

  Ei, cu asta n-o prea am, nu “folosesc” decât la ocazii, dar apar destul de des!… laughing

 5. cojan says:

  Multumesc! De azi am un motiv in plus! laughing

 6. Diana says:

  Atâta vreme cât nu conduci beat, nu te calcă o mașină sau alte accidente la beție… da… probabil trăiești mai mult. laughing

 7. Glappy says:

  Diana a punctat bine. Din familia mea au murit 2 unchi din cauza băuturii și nu aveau decât 30 de ani, și nu au avut accident, ci cancer. Poate dacă nu bei ești mai predispus la boli de inimă,dar mori de alte boli.

 8. Cris-Mary says:

  Asta o sa fie seaca replica : Si atunci de ce a murit Amy ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.