Cum/când spui ” te iubesc “!?

Poţi să faci lucruri mărunte din iubire în fiecare zi, fără a pierde absolut nimic. Poţi spune te iubesc fără a folosi cuvinte! Cum? Simplu… prin atingeri, priviri, sinceritate, respect şi mai simplu, printr-o mână de ajutor. E bine să arătăm că iubim acum ,cât încă nu e prea târziu.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
 1. Torden says:

  just… beautiful happy….

 2. Iulia C says:

  mie nici nu prea imi place sa spun te iubesc..mi se pare prea mult straight face
  prefer sa arat love struck

 3. Creve says:

  Știi tu. Astea sunt unele lecții pe care nu le învățam niciodată deși se întâmpla foarte des. Uităm repede că fără fapte cuvintele nu contează.

  • addicted says:

   Degeaba zici ceva daca nu fac, mai bine taci si faci – o regula generala. Multi se trezesc prea tarziu si-i macina crunt regretele d-aia personal cand imi vine sa spun ceva, spun pentru a nu regreta mai tarziu!

 4. Mihaela says:

  Eu nu-s foarte afectuoasa, cel putin nu tot timpul. Prefer sa-mi arat iubirea prin fapte. Mi se par mai importante si demonstreaza mult mai mult ca niste simple cuvinte. Insa si acele cuvinte trebuie spuse, cat se poate de des.

  • addicted says:

   Daca faptele sunt urmate de cuvinte si/sau invers e ca un fel de ….plus pentru cel ce aude/vede d-aia e bine sa le spunem dar sa si aratam cand este cazul.

 5. Lilly says:

  am spus mereu “te iubesc” atunci cand am simtit cu adevarat, niciodata n-am zis doar de dragul de a zice big grin

 6. Loryloo says:

  Total adevarat ce scrie in imagine.
  Cu spusul eu una am cam avut probleme mai tot timpul, dar incet si sigur au inceput sa se mai rezolve. Cu aratatul in schimb cred ca am fost mult mai darnica big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.