Fact!

Să devii drogată, alcoolică şi c***ă e foarte simplu. E suficient să nu saluţi o dată bătrânele din faţa blocului!

 

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 20 Comments
 1. cristishady says:

  Atunci inseamna ca eu am fost drogat, curvar si alcoolic toata viata, pt ca, ghici ce, nu sunt decat 2 vecini pe care-i salut in mod curent.
  Multa lume m-a considerat ciudat pt asta, tu odata ajunsa la concluzia din titlu cred ca ai intelege mai bine de ce nu o fac.

 2. Mihaela says:

  Eu cica-s nesimtita pentru ca ma supar ca cainele unei vecine (babe) ma tot ataca cand ies afara. Am tot incercat sa vorbesc cu femeia asta, dar n-am nici o sansa de reusita. Cainele ala cretin ataca pe toata lumea, inclusiv copii, iar ea sta si se da mare nevinovata. Eu respect batranii…dar sincer m-am saturat de astia senili care iti pun sanatatea in pericol.

  • addicted says:

   Ar trebui sa iei cainele ala si sa-l pupi pentru ceea ce face, nu? De partea cui e de fapt nesimtirea?

   • Mihaela says:

    I-am si zis ca ea e nesimtita. laughing

    • addicted says:

     Stii cum e?Li se pare drept si corect ca ei sa ne faca pe noi asa dar daca tu le-o intorci pentru ca ai MOTIVE este lipsa de respect. Nu, eu sunt de parere ca indiferent de varsta respectul trebuie sa fie RECIPROC, asa ca daca ea da dovada de nesimtire si-i spui , sa zica merci ca-i zici in fata!

 3. Catalinna says:

  Stând la sat, îţi dai seama că fiecare cunoaşte pe fiecare. Înainte dădeam bună ziua la toată lumea dar acum nu mă mai interesează chiar aşa de mult părerea celorlalţi (doar cei care contează love struck), mai ales a babelor laughing Orcum dacă le-aş fi dat bună ziua tot găsesc ele ceva de comentat. laughing

 4. Creve says:

  și daia nu mai plouă laughing)

 5. Alinu says:

  Dude nu-mi merge mereu butonul de like si nu stiu de ce sad

 6. Mihaela says:

  Alinu, este o problema cu butonul de Like, am patit-o si eu la cele 2 bloguri pe care le administrez.
  Alina, ai aici un link: https://developers.facebook.com/tools/lint – chestia e ca trebuie sa introduci manual fiecare post, si apoi o sa apara like-urile. Cica dupa ce faci asta, la urmatoarele articole nu o sa fie problema. Dar trebuie sa faci pentru toate articolele din urma, care nu au like-uri (adica de cand a inceput problema asta).
  Asta e singura solutie pe care am gasit-o pe net.

 7. Oooo daaaa, foarte adevarat! Nimeni nu te mai scoate din gurile lor! laughing

 8. Peter says:

  Cel mai bun lucru cu astfel de tipi e să-i iei pe rând şi să-i spui fiecăruia câte ceva de ălalalt din gaşca lui… laughing

 9. ANM says:

  da da da. asta o am si eu pe undeva in jurnalul meu on`line. laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.