Laptop ieftin .. dar bun !?

Vă aduceţi aminte că mă plângeam săptămânile trecute de faptul c-al meu laptop Asus şi-a luat tălpăşiţa şi m-a părăsit subit,nu? Logic c-am pornit cu grabă în căutarea unui laptop ieftin şi bun ( pretenţii, nu? ) dar ….daaaar, am sfârşit prin a scoate mai mulţi bani din buzunar decât aş fi crezut însă nu regret. DELL-ul meu XPS L502 X îşi face treaba într-un mod ireproşabil!! Laptopuri ieftine aş fi putut găsi lejer însă vroiam unul care să aibă o viaţă ceva mai lungă decât precedentul şi care să mă suporte. big grin

Mi-e ciudă însă că pentru bănuţii pe care i-am dat nu am primit şi un mic cadouaş, mi-ar fi plăcut să primesc măcar unul sau două mici micute aparate foto digitale. Iar am pretenţii, nu? Bun bun , am dar ciuda mi-e formată mai mult pentru că dacă ,comandam un alt laptop (mai ieftin) primeam cadou un aparat. Culmea, nu?În fine, cu sau fără cadou mi-s mulţumită de al meu nou şi shiny DELL.

Voi obişnuiţi să achiziţionaţi produse la preţuri promoţionale / produse la care vi se oferă un cadou?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
  1. Torden spune:

    La Asus mai primesti cadouri, din cate imi aduc aminte, dar la Dell… nu prea. Nu, de regula nu „ma arunc” la produse care au cate ceva cadou, pentru ca ma intereseaza calitatea si fiabilitatea produselor, nu praful in ochi aruncat de producator happy

    • addicted spune:

      Am inteles. Eu am prins cateva produse la promotii si-am fost multumita de ele, nu am avut nici o problema dar intradevar stiu destule persoane ce si-au luat teapa ..

  2. Peter spune:

    Dacă aş spune că nu mă mai holbez pe la promoţii, aş minţi cu neruşinare. Ultima oară (apropo de cameră digitală) m-am procopsit cu un Canon drăguţ cu trei „cadouri” incluse. Sunt chiar mulţumit de el (ceva din „rezultate” se văd la mine…winking. Ca laptop, folosesc un Acer de care iarăşi sunt mulţumit şi care, ca raport preţ/performanţă merită pe deplin.
    Acum, problema este ce anume vrei să faci cu ele, pentru că nu se poate zice că un anumit produs este universal bun la toate. Câteodată, sunt mai pretenţios şi mă uit mai puţin la preţ şi mai mult la performanţe. În meseria mea, chiar contează!

    • addicted spune:

      Da, am vazut pozele. Sunt reusite iar asta inseamna c-ai facut o alegere buna in ceea ce priveste achizitionarea aparatului!
      Momentan strang si eu banuti pentru un aparat macar pe jumatate profi. laughing

      • Peter spune:

        Poate nu o să-ţi vină să crezi, dar nu-i DSLR, ci o biată… „savonieră”…! Chiar pot să mă laud că a fost un chilipir! Aşa că… popularizarea unui furnizor care are promoţii poate face pe cineva fericit şi nu e o idee rea deloc!

  3. […] o leapsa de sezon primita de la Addicted in care trebuie sa raspund la intrebarea : Bloggerii intra in […]

  4. Roxy's blog spune:

    eu am exact ca cel din imagine.. era unul asemanatos la oferta la emag dar l-am luat pe acesta pentru ca mi-a placut+performantele winking

  5. Creve spune:

    Eu nu am bafta asta laughing Apar promoțiile exact după ce le-am cumpărat laughing)

  6. Diana spune:

    Doar dacă am nevoie de ele.
    Adică… nu știu… rabat la camera foto nu aș face… nici laptop. Mai ales orice fel de calculator, că asta e pâinea mea. Prefer să caut special să fie cât mai bune, nu promoții.
    Promoțiile sunt la mine pentru pastă de dinți și chestii de curățenie prin casă, că la astea nu îmi pasă ce iau. laughing

    • addicted spune:

      Dar nu tot ce este la promotie nu e si bun … Eu am prins produse ce erau foarte bune dar inainte prea scumpe si-au ajuns sa fie vandute la pret promotional!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *