Autumn Romance jessica

Tendințele în manichiură pentru această toamnă. Autumn Romance Fall 2018 JESSICA Phenom

 Atunci când vine vorba de manichiură, alegerile mele sunt asemănătoare, aproape de fiecare dată aleg culori închise, tomnatice. De la vișiniu la albastru închis, unghiile mele se bucură de culori aparte. 

Care sunt tendințele în manichiură pentru această toamnă

Pattern-uri dinamice, printate, aplicații glitter voluminoase și finish-uri chrome. Acestea sunt tentințele în materie de manichiura în această toamnă. Foarte multă eleganță, unghii decorate 3D, grafice, pe cât de simple, pe atât de spectaculoase. Iar pe lângă toate aceste ingrediente nu putea să lipsească strălucirea, acel element ce finisează eleganța. Accesorizate cu cristale și mărgele, unghiile au efecte sculpturale spectaculoase. Ornamente formate din metal, pe o parte, și cristal, pe cealaltă, te duc cu gândul în lumea filmelor. O adevărată peliculă de film pe unghiile acestui nou sezon.

JESSICA Phenom ne colorează toamna cu noua colecție Autumn Romance Fall 2018: 6 culori minunate, care aduc toamna în toată splendoarea ei, cu toate particularitățile și magia pe care aceasta o revarsă – spectacolul frunzelor ce cad, paleta de culori ce inspiră orice artist sau cerul aprins, ce stă să spună o poveste.

Ce conține colecția de toamnă:

Wine Country – un vișiniu profund – ca vinul ce curge în pahare;

Natural – Splendor– nud, precum câmpul proaspăt recoltat;

Toasted Pecan – nuanța perfectă de maro  – asemenea castanelor;

Fallen Leaves – portocaliu ars – cu gândul la frunzele ruginii;

Morning Haze – gri ca ceața dimineții, într-o zi rece de toamnă;

Mauve-lous Nights –  un mov ca cerul în amurg – plin de emoția zilei încheiate.

autumn fall romance jessica phenom

 Îmbracă-ți unghiile în culorile toamnei! Alege Colecția Autumn Romance Fall 2018 de la Jessica Cosmetics.

Lacurile de unghii JESSICA Cosmetics nu conțin niciuna dintre următoarele 7 substanțe: formaldehida, rasina, formaldehidica, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida. Sunt vegane și nu au fost testate pe animale (cruelty free 100%).


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *