LIFT SUMMUM GUINOT, noul tratament de fermitate pentru față, gât și decolteu a fost lansat de TOP LINE

 Octombrie a început în forță la TOP LINE prin lansarea unui nou tratament profesional de lifting nonchirurgical GUINOTLift Summum, un tratament de fermitate pentru față, gât și decolteu, de care orice doamnă sau domnișoara de peste 30 de ani are nevoie. Toate știm că din cauza înaintării în vârstă și a oboselii, fibrele de colagen se deteriorează și se observă o reducere a microcirculației și a hidratării.

Cynthia Lambert, International Educational Manager Guinot, a fost cea care, și de această dată, ne-a prezentat cu energia ei debordantă noul tratament. Pe rând ne-a explicat importanța acestuia și eficiența extraordinară a noului tratament GUINOT.

Noul tratament de lifting de la GUINOT, a cărui ședință în salon durează 50 de minute, oferă fermitate și netezește pielea de pe față, gât și decolteu prin mai mulți pași:


•    Specialistul din salon realizează mișcări speciale de lifting/fermitate pentru fiecare zonă: față, gât și decolteu
•    Umplerea/ștergerea ridurilor și a liniilor din jurul ochilor
•    Mască specială pentru fermitate, din material nețesut, aplicată pe față
•    Cremă-mască de fermitate pentru decolteu.  crema-masca de fermitate: pentru decolteu

PAȘII TRATAMENTULUI

guinot lift summum
Pasul 1. Dublă exfoliere cu gel exfoliant, printr-o combinație de acțiuni mecanice și enzimatice, ce are rolul de a îndepărta celulele moarte ale pielii și pentru a netezi pielea. Gelul conține extract de papaya si acizi din fructe, ce accelerează procesul de regenerare celulară.

Pasul 2. Masaj cu serum de masaj pentru fermitate. Oferă fermitate pielii și redefinește conturul facial. Serumul conține extractul Alaria Esculenta Seaweed, ce inhibă degradarea colagen.

nului și a elastinei și sporește sinteza acidului hialuronic pentru a ajuta pielea să rămână fermă și suplă și pentru a preveni apariția ridurilor. Pentru acest tratament, au fost gândite mișcări speciale de masaj, în funcție de fiecare zonă: gât, față și decolteu.

Pasul 3. Aplicarea unui serum anti-rid, filler/eraser pentru față, pe bază de acid hialuronic. Când sunt înglobate în canelurile ridurilor, filllerele rehidratează și umplu ridurile.

Pasul 4. Aplicarea măștii faciale Lift Summum, pentru fermitate facială. Au efect de lifting al trăsăturilor feței și redă strălucirea. Redefinește conturul feței și are efect de lifting imediat. Are la baza complexul dynalift și biotechnologic.

Acestea netezesc trăsăturile faciale și combat relaxarea cutanată prin formarea unui film care oferă efect de lifting, iar vitamina C este stabilizată, redând strălucirea pielii.

Pasul 5. Aplicarea măștii Lift Summum pentru decolteu. Oferă fermitate și netezeștea pielea de pe gât și decolteu. Conține extract din scoarță de mahon, ce stimulează sinteza colagenului XVIII, o moleculă de ancorare găsită în toate straturile pielii, îmbunătățind astfel elasticitatea și tonusul pielii și ajutând la contracararea slăbirii.

crema hidratanta guinot

Durata tratamentului: 50 minute.  Tratamentul este disponibil în Centrele Silhouette din București și în saloanele partenere Top Line. Iferta specială de lansare în Centrele Silhouette (www.silhouette.ro):  Cura de 4 tratamente LIFT SUMMUM GUINOT + CADOU o cremă de noapte NIGHT LOGIC GUINOT = 1255 lei (preț redus de la 2 052 lei).


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *