Vopsirea părului – motive pentru care aș alege un salon de înfrumusețare

Probabil multe femei considera ca nu trebuie sa ajunga la un salon de infrumusetare pentru a se vopsi si aleg sa faca aceasta operatiune acasa. Cu toate acestea, exista foarte multe motive care sustin ideea de a merge la un salon de infrumusetare pentru orice tine de ingrijirea parului, de la vopsire si pana la tratamente diverse.

Vopsirea parului poate fi realizata intr-adevar si acasa, insa rareori rezultatele obtinute pot sa ajunga la nivelul celor pe care pot sa le ofere profesionistii in domeniu. A merge la un salon de infrumusetare chiar si pentru o operatiune foarte simpla precum vopsirea parului este o alegere inspirata de fiecare data. Iata si alte cateva motive care sustin aceasta idee:

  1. Nu esti profesionista. Chiar daca tu consideri ca te pricepi si ca ai putea oricand sa iti vopsesti singura parul, tot personalul specializat in acest sens se va descurca mult mai bine. Profesionistii stiu cum sa aleaga o culoare cat mai potrivita si sa o aplice in asa fel incat rezultatele obtinute sa fie pe masura asteptarilor.
  2. Nu ai produse profesionale. Oricat ai investi in produse pentru ingrijirea sau vopsirea parului, nu vei putea ajunge la acelasi nivel cu cel al unui salon de infrumusetare. Produsele profesionale pe care le utilizeaza specialistii ajuta la astfel de saloane reusesc sa faca parul mai stralucitor, mai sanatos si mai puternic inclusiv atunci cand este vopsit. Cu ajutorul balsamurilor, sampoanelor si tratamentelor specifice care intaresc si pregatesc in acelasi timp parul pentru vopsire, profesionistii reusesc sa obtina de fiecare data rezultatele dorite.
  3. Nu obtii exact nuanta la care te astepti. Este destul de dificil sa reusesti sa obtii o anumita nuanta pentru care este nevoie sa amesteci diverse culori daca ai luat hotararea de a te vopsi singura. Pe de alta parte, daca te vei lasa pe mana profesionistilor, vei evita riscul de a scapa prea mult dintr-o anumita culoare si de a obtine un rezultat care nu va scoate nicicum in evidenta ceea ce iti doresti.
  4. Nu risti deteriorarea parului. Fie ca vrei sa constientizezi sau nu asta, de fiecare data cand alegi sa te vopsesti singura, acasa, risti sa iti deteriorezi parul. In cadrul unui salon de infrumusetare nu se va intampla nicidecum asa ceva, intrucat acolo vei avea parte de tratamente care reusesc sa intareasca sanatatea parului, inclusiv a celui vopsit sau care urmeaza sa fie vopsit.
  5. Nu merita efortul. De ce sa te supui unui stres, riscand ca rezultatul sa nu fie deloc cel asteptat, in loc sa te lasi pe mana unor profesionisti care se vor asigura ca nuanta obtinuta este cea dorita, iar parul nu are deloc de suferit, ci dimpotriva?

Daca te-am convins ca e mai bine sa alegi un salon de infrumusetare pentru vopsirea parului, iti ofer si o recomandare. Cinnamon Beauty Salon sau Salonul de Scortisoara – cum mai este cunoscut – poate sa iti ofere rezultatele dorite, indiferent daca este vorba despre vopsit, coafat, aranjat sau orice alta operatiune care iti pune in valoare podoaba capilara. Poti gasi saloanele de scortisoara la urmatoarele adrese (vezi si site-ul cinnamonsalon.ro):

– Str. Tunari nr. 6, sector 2, programari : 031 104 32 22 / 0730 992 638 Email: [email protected]; Program Luni – Sambata: 09.00 – 20.00

– Bd. Ferdinand I nr. 116, sector 2, programari: 031 405 36 98 sau 0771 176 965
E-mail: [email protected]; Program Luni – Sambata: 09.00 – 20.00


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *