Top 5 zodii de bărbaţi ce iubesc … prea puţin

Barbatul Taur – Barbatul Taur este prea preocupat de el insusi ca sa iubeasca si pe altii. Nu poate iubit pasional si irevocabil, cu toata fiinta sa, chiar daca iti jura contrariul. Iubirea sa este limitata, cerebrala, prea ‘pamanteana’, direct proportionala cu ceea ce ai putea sa faci tu pentru el. Nu ai putea vedea la debutul sau intr-o relatie inclinatiile sale catre egoism. Se poarta ireprosabil fata de partenera sa, pare ca stie ce vrea si pare ca isi vrea partenera pentru totdeauna, o copleseste cu atentii si gesturi frumoase, se foloseste de cuvinte iscusite pentru a o cuceri si a-i face complimente.

Zodia Taur este maestra in arta cuceririi unei femei, insa nu si in a pastrarii ei. Odata ce te-a convins ca te iubeste si te-a facut sa il iubesti, Taurul iti va arata cine este seful intr-o relatie. Cu toate acestea, relatia sa se va baza pe inegalitate in ceea ce priveste puterea in cuplu. Dorintele si nevoile lui sunt intotdeauna mai importante decat ale tale. Problemele lui sunt peste problemele tale. Taurul te va provoca sa investesti tot in relatie, insa el se va culca pe o ureche, delasandu-se. Iti va cere sa faci compromisuri pe care, in situatia ta, nu le-ar face poate niciodata. Taurul poate fi inclus, da, printre acele zodii care mai au de invatat multe la capitolul iubire…

Barbatul Varsator – Stiu. Este sarman, original, interesant si plin intotdeauna de idei si verva. Nu este deloc greu sa te indragostesti de un barbat Varsator sau sa ajungi sa-l iubesti pana la uitarea de sine. Nu pare deloc egoist atunci cand vine vorba de persoana ta si pare ca-l intereseaza tot ceea ce tine de tine. Adevarul este insa altul: in scoala vietii, putini sunt cei care reusesc sa-l invete pe Varsator alfabetul iubirii. Varsatorul pleaca de multe ori de langa partenera sa pentru a se retrage in singuratate si in studierea sinelui. Burlacia si statutul de a fi burlac sunt pentru el aducatoare de confort si de siguranta. Se simte bine in compania propriei persoane si chiar daca are nevoie sa se simta admirat si placut, te va lasa cu greu sa patrunzi in spatiul sau.

Lumea proprie este sacra si acolo unde exista ea, barbatul Varsator se simte invincibil, sigur pe el si nu are nevoie de nimeni sa ii fie alaturi. Lasa de multe ori impresia de autosuficienta dusa la extreme. Varsatorul este fericit atunci cand se simte liber si nu are nevoie de un ‘cineva’ in mod constant care sa il faca sa simta iubirea. Varsatorului ii plac aventurile. Astfel, este sigur ca nimeni nu va incerca sa il schimbe. Nu-ti va fi usor daca iubesti prea mult un barbat Varsator. Este pretentios, iar asteptarile sale legate de partenera sunt de multe ori exagerate. In plus, nu daruieste mai mult de 50% din sine intr-o relatie. Va avea pretentii absurde de libertate si se poate intampla sa te acuze de ‘sufocare’. Nu se arata dispus sa renunte cu usurinta la propriile placeri pentru a le vedea pe ale tale indeplinite. Si barbatul Varsator trebuie sa isi invete lectia iubirii fara sa mai ramana corijent la iubirea celuilalt.

 

Barbatul Gemeni – Barbatul Gemeni este si el un barbat fermecator si va incerca sa isi demonstreze iubirea sa in fel si chipuri. Pune-l insa sa-si demonstreze iubirea intr-un mod responsabil si vei vedea cine va da primul bir cu fugitii. Barbatul Gemeni nu stie sa iubeasca stabil, serios si irevocabil si nici pana la adanci batraneti. Temporal vorbind, iubirea este limitata si sacadata. El este in permanenta cautare de nou, aventura, entuziasm, un altceva, un altcumva, pentru ca doar astfel isi simte sufletul tanar. De asemenea, se poate intampla ca iubirea unui barbat Gemeni sa se risipeasca in mai multe directii deodata. De multe ori este indiferent si neatent fata de nevoile si dorintele partenerei. Se asteapta ca tu sa ii fii mereu alaturi, insa de multe ori, la nevoie, nu il vei gasi prin preajma ta. Daca vrei sa-l parasesti, va gasi o cale de a te convinge cat de mult are el nevoie de tine. Barbatul Gemeni se iubeste prea mult pe sine ca sa poata iubi mai mult de atat pe altcineva.

Barbatul Capricorn – Chiar daca pare a fi exact opusul zodiei Gemeni in ceea ce priveste responsabilitatea si asumarea angajamentelor, Capricornul se aseamana totusi intr-o privinta cu zodia Gemeni: nu stie sa iubeasca decat cu parcimonie. Chiar daca pare un barbat puternic, Capricornul, mai mult decat alte zodii, se teme de singuratate si de traiul pe cont propriu. Pentru a scapa de aceasta teama, chiar daca nu iubeste din toata inima, se poate complace de buna voie si nesilit de nimeni intr-o relatie sau casnicie in care nu se simte in totalitate fericit si implinit.
De multe ori, chiar daca nu are ezitari in a-si oficializa sentimentele, iubirea sa este rece, distanta, lipsita de pasiune si scantei. Capricornul te accepta asa cum esti, dar nici nu se implica cu totul in propria poveste de iubire. In iubire, i se pot reprosa pasivitatea si indolenta. Se poate intampla de asemenea ca barbatul Capricorn sa te faca sa devii dependenta de prezenta si ajutorul sau. Atunci cand vor aparea greseli la mijloc, ghici cine va fi desemnat vinovatul direct… Te mira ca tu? Poate ca vei primi de cele mai multe ori de la un barbat Capricorn liniste, confort material, stabilitate. Crezi insa ca asta inseamna iubire?…

 

Barbatul Leu – Un barbat care se iubeste excesiv pe sine nu poate iubi cu aceeasi masura si o a doua persoana. Barbatul Leu iubeste capricios, egoist si interesat, poate prea capricios, egoist si interesat ca sa-i putem cataloga sentimentele drept iubire. Nu este dispus sa faca compromisuri daca acestea il pot priva de anumite placeri si drepturi pe care el le considera a i se cuveni. Din iubirea barbatului Leul lipsesc romantismul si sensibilitatea. Leul este preocupat mai mult de latura practica a vietii. De aceea, relatiile sale vor fi orientate mai mult catre aspectele sexuale, catre avantajele si beneficiile sociale si materiale decat catre aspectele emotionale si spirituale. Avand o personalitate puternica si autoritara, Leul are totodata tendinta de a-si domina partenera si de a-i submina personalitatea. Leul se asteapta sa-i fie recunoscute meritele intr-o relatie, se asteapta sa-i fie gadilat egoul sau imens. Iar statutul sau este mai important decat fericirea partenerei.

Garbo.ro

Asa este baieti?

Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 22 Comments
 1. Anonymous says:

  … cine crede in treburile astea happy?

 2. cojan says:

  Prea mult de citit big grin
  Si in plus, zodia mea nu e in lista, n-are rost sa citesc… oh go on

 3. Escu says:

  Nu stiu de ce, dar la varsator nu se pupa deloc…e chiar pe dos…

 4. Peter says:

  Aha, deci eu nu sunt! laughing

 5. Creve says:

  Eu trebuie să protestez laughing) Eu cică aș fi capricorn, dar din ce scrie acolo ar trebui să fie o chestie egoistă și rece care doar să nu stea singur dă chestii materiale laughing) Dragostea nu se cumpără big grin Persoana care își vinde ”dragostea” o viață pentru cineva face o prostie uriașă happy

 6. AdrianEugen says:

  Si un articol care sunt cele 5 zodii de barbatii care iubesc cel mai mult, pe cand?

 7. Lusio says:

  95 % (cam) true.. for my brother!

 8. […] crescut visand sa fiu pilot de avioane si am ajuns sa fiu fanul curselor de formula 1. Din 1996, in special. Am iubit, iubesc […]

 9. nICO says:

  Din ce-am cunoscut pana acum, pot spune ca in ceea ce-i priveste pe Tauri, e verificata treaba!

  Nu tocmai placut, dar placut pentru ca nu toata lumea-i la fel ( din aceeasi zodie ) !

 10. instant loans says:

  xhxfkojdr ceipyehjh rrhmwoub encqndkkez tnvjvfcymwi pvjsro

 11. Anonim says:

  Articolul asta e gresit!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.