Asteptări

O vorbă românească spune: Asteaptă-te la ce e mai bun de la oameni şi ei se vor strădui să îţi demonstreze ca e aşa cum ai crezut.

Myeah, personal pot aştepta asta mult şi bine pentru că singurul lucru pe care mi-l demonstrează e că … m-am înşelat în privinţa lor, că nu trebuia să le întind tava cu sufletul meu ,că nu ar fi trebui să cred şi să mă încred, că au fost aşa cum NU mă aşteptăm să fie … c-au fost tot ce-au spus că NICIODATĂ nu vor fi. Aşa că, prefer să mă aştept la ce e mai rău de la oameni pentru a nu mai întâmpina atâtea mici şi ” dulci ” surprize.

Seasons change, things change, people change, feelings change


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 21 Comments
 1. Peter says:

  Cam aşa e, tot păţitul ajunge filozof. Dar eu zic că puţină încredere nu strică. Nu prea multă, ca să nu-ţi pară rău după aia.

 2. gabyd33 says:

  Da..asa zic si eu.
  Cu cat te astepti la mai putin, risti dezamagiri de o mai mica intensitate winking

 3. Baby R. says:

  Eu ma astept la tot si nimic. big grin

 4. Torden says:

  Wrong. straight face
  Nu da foarte multe roade nici macar vorba aia, potrivit careia daca tratezi pe cineva ca si cand ar fi un om foarte bun, va deveni acel om, daramite asta…

 5. Creve says:

  Cele mai mari așteptări trebuie să le avem de la noi happy

 6. NightOn says:

  Sunt de acord cu ce spune @Creve. Personal, m-am educat să nu mai am așteptări de la oameni. E mai sănătos așa.

 7. Diana says:

  Nu aș spune că oamenii se schimbă neapărat.

  Numai că oamenii de cele mai multe ori idealizează oamenii de lângă ei; nu încearcă să îi cunoască (,) cu adevărat, deși au impresia asta. Nu văd la ce e bun celălalt, în ce să ai încredere și la ce la un om. Și atunci, într-o situație nouă cred că omul acela s-a schimbat… când mereu a fost așa, dar nu au vrut până acum să vadă.

  E bine să ai așteptări de la oameni. Ceea ce e rău e să ai așteptări pe care celălalt chiar nu le poate atinge. De ce vrem să fie un om bun la toate pentru noi și nu descoperim la ce e bun și să îi cerem aia?
  Oamenii cer încredere totală, au așteptări multe… și nici măcar nu se uită în oglindă să vadă câte limite au.

  Nu mereu e așa… dar eu am observat că asta e în majoritatea cazurilor.
  Suntem egoiști și cerem de la cei de lângă noi ceva ce nu pot oferi. Ne punem speranțele în ei fără să îi întrebăm dacă vor să ni le îndeplinească. Cerem încredere totală când așa ceva nu există. Așteptăm marea cu sarea și nu ne întrebăm dacă merităm.

  Oamenii merită atenție, merită așteptări… trebuie doar să știi în legătură cu ce. Și atunci nu mai e nici o dezamăgire, pentru că știi la ce să te aștepți.

  • addicted says:

   Ai perfecta dreptate!
   Personal nu am cerut decat ce am oferit. Daca sunt capabila sa ofer sinceritate, sa primesc acelasi lucru! Nu-mi place sa stiu ca sunt corecta fata de un om si sa aflu ca mi-au fost ascunse lucruri , ca am fost mintita .. Mi-e aiurea sa ofer TOTUL,sa spun totul si sa vad ca celalalt se abtine sa-mi spuna lucruri.
   Atunci cand ii sunt aproape cuiva, sa-mi fie aproape dar uite ca nu intotdeauna primesti ce oferi si asta te face sa iti limitezi asteptarile si sa limitezi ceea ce oferi.

 8. Roscata says:

  Nu am niciodata asteptari de la altii, prefer sa fiu surprinsa decat dezamagita, ca si tine.

 9. Cătălina says:

  but memories never do . happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.