Prietenii adevăraţi sunt bijuterii rare ..

Atenţie la ce vorbeşti! Nu-ţi scuza orgoliul folosindu-te de cuvinte şi înconjoară-ţi realitatea de prieteni adevăraţi!  Înainte să vorbeşti şi să acuzi, gândeşte-te dacă cel pe care eşti pornit să-i faci rău îţi vrea cu adevărat răul la rândul lui! Oare cel pentru care eşti în stare să faci sacrificii îţi este prieten, doar pentru că îţi spune cuvinte frumoase sau laude nemeritate, dar pe care-ţi doreşti să le auzi? Te-ai gândit că ar putea avea vreun interes material sau de altă natură linguşindu-te? Probabil nu ai o părere prea demnă despre tine nici măcar tu,de simţi nevoia să te înconjori cu astfel de fiinţe pentru a auzi asemenea cuvinte ….
Personal prefer în jurul meu, persoane care au curajul să-mi spună realitatea în faţă, nu mincinoşi cu interese ascunse! Grijă mare, ÎNTOTDEAUNA interesul poartă fesul.

Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Peter says:

  Treaba e bună cred, dar eu unul nu stau întotdeauna cu ochii cât cepele, mai merge şi după principiul “văzând şi făcând”.

  • addicted says:

   Nici eu nu am stat dar am descoperit recent ca e bine sa-mi petrec timpul cu ochii cat cepele si sa nu ma mai incred atat de tare in oameni, nu de alta dar poti spune ca, cunosti pe cineva si sa descoperi ca nu e chiar asa. happy

 2. florin says:

  Sunt foarte putini care iti pot spune adevarul verde in fata.Restul o adunatura de falsi care urmaresc ceva,sa se foloseasca de tinesau de informatiile tale.

 3. Creve says:

  Ce culoare are fesul? tongue Sper să aibă o culoare care nu-mi place că așa îl văd mai repede laughing)

 4. Fir-ar mama lui sa fie de fes! sad ar trebui sa fie purtat uneori, dar niciodata intre prieteni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.