Culoarea ochilor şi semnificaţia lor

Din nou, cercetătorii britanici îşi fac treaba! Studiile antropologice ale acestora arată că pigmentul care oferă culoarea ochilor este foarte sărac în cazul unor tipologii comportamentale şi mai abundent în altele.

Ochi verzi – lupţi pentru carieră

Ai o minte ascuţită, extrem de inteligentă şi diplomată, reuşeşti să găseşti soluţii unice în orice problemă. Eşti extrem de isteaţă, seducătoare, convingătoare, chiar şireată în relaţiile cu cei din jur când îţi urmăreşti propriul interes. Aspiri spre o carieră impresionantă în domeniul care te pasionează şi eşti capabilă să vii întotdeauna cu idei noi, potrivite, care te ajută să urci în ierarhie. În sentimente eşti nehotărâtă, motiv pentru care te afli într-o permanentă căutare a sufletului pereche.

Ochi albaştri – eşti familistă convinsă

Ai tendinţa de a depinde de alte persoane, dar îţi este destul de greu să-ţi lărgeşti grupul de prieteni. Eşti o fire calmă, caldă, cu un suflet pe care ţi-l dăruieşti în totalitate familiei. Lupta pentru câştigurile financiare, pentru tine, este de fapt o luptă continuă pentru asigurarea unui trai mai bun copiilor şi celor cu care convieţuişeti, nicidecum pentru afirmarea personală. Eşti familistă convinsă, iar profesia o treci pe locul doi.

Ochi negri – vrei bani, dragoste şi faimă cu orice preţ

Ai un caracter foarte puternic. În situaţii limită, eşti în stare să creezi tot felul de scenarii bizare pe care să le pui în practică. În ciuda atitudinii distante şi idealiste, ai şi o părticică de sensibilitate, o slăbiciune pe care reuşeşti să o afişezi mai mult în prezenţa familiei şi a celor dragi sufletului tău. La nevoie, însă, mergi la intimidare, fie şi cu preţul lacrimilor. Şi totuşi, nu-ţi este prea greu să atingi idealul. Eşti capabilă de orice pentru a-i stârni interesul bărbatului vieţii tale, pentru a obţine bani şi faimă.

Ochi căprui – nu poţi spune NU

Eşti foarte prietenoasă, ajutătoare, însetată de studiu şi cunoaştere. Munceşti mult şi priveşti cu compasiune spre cei fără posibilităţi. Te oferi să ajuţi implicându-te în diverse proiecte sociale, faci donaţii atunci când îţi permiţi şi răspunzi afirmativ de fiecare dată când cineva aflat în dificultate îţi solicită sprijinul. Aproape că nu poţi spune NU. Eşti o prietenă onestă, loială, pe care se pot baza toţi cei din preajma ta. Lupţi pentru succesul profesional, în detrimentul celui sentimental.

via e-mail (thanks Ade )

Personal chiar nu pot spune nu …nici măcar celor ce mereu mi-au zis nu şi da, greşesc mult dar certaţi-mi părinţii pentru că aşa m-au învăţat. big grin


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 32 Comments
 1. Ochi negri – vrei bani, dragoste şi faimă cu orice preţ rolling on the floor)))))))

 2. Max Peter says:

  Aşa o fi, dacă spun cercetătorii britanici…

 3. vacitim says:

  eu cred mai mult pe gigi becali cand zice ca a glumit decat pe cercetatorii britanici laughing))

 4. […] singur de acum. Ora tarzie a noptii nu il speria, incerca doar sa uite oboseala pe care o simtea cutremurandu-i fiecare fibra a […]

 5. cojan says:

  Multumesc!
  O sa caut o fata cu ochi caprui devil Nu ma poate refuzxa (aproape) orice i-as cere, nu?! big grin

 6. degetel says:

  sursa?de pe ce site ai luat?

 7. Diana says:

  E mai ușor cu faza „ochi căprui ca la pui, ochi albaștri ca la broaști, ochii verzi să nu-i crezi” laughing

 8. Baby R. says:

  Si daca sunt caprui inchisi, catre negru? thinking

 9. Roscata says:

  Eu am ochii caprui spre verzi, se pun ambele? laughing

 10. Creve says:

  Și eu ajut când pot și nu pot spune nu dacă știu că pot laughing Când chiar nu pot asta e big grin

 11. Cătălina says:

  Same here, nici eu nu pot spune NU. Da’ nu mă prea implic în proiecte sociale că sunt prea mulţi cu prea multe idei laughing

 12. cleo says:

  eu am ochi caprui dar mi se fac mai verzi vara si mai galbui la lumina.chiar ca nu prea pot spune deloc nu dar nu am asa multi bani incat sa ma implic in proiecte umanitare,insa daca as fi putred de bogata as face-o!

 13. nICO says:

  Adevarat. happy

 14. nICO says:

  Am ochii de culoare verde. happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.