Cum îşi conving zodiile seful să le mărească salariul

Din nou de la Delius citire:

Berbec: Berbecului nu-i plac oamenii înceţi şi mototoli. Vrea să ţii pasul cu el. Se mişcă foarte repede în tot ceea ce face şi nu-şi doreşte oameni pe care să-i “târască” după el.

Taur: Acest nativ adoră confortul. Asigură-te că totul din jurul lui este confortabil şi relaxant şi nu vei rămâne nerăsplătită. Rezolvă-i problemele, scapă-l de stres şi îţi va fi recunoscător.

Gemeni: Comunicarea în cazul nativului din Gemeni este extrem de importantă. Îşi doreşte să poată discuta cu tine, pe absolut orice temă. Arată-i că eşti inteligentă, că ai o cultură generală vastă şi te va respecta.

Rac: Racul este un familist convins. Arată-i cât de ataşată eşti de familie şi va fi profund mişcat. Are copii? Întreabă-l zilnic despre ei. Familia este calea cea mai sigură spre inima lui.

Leu: Nativul din Leu se aşteaptă ca toată lumea să îl admire, mai ales angajaţii lui. Fă-i complimente şi îl vei cuceri defintiv. Nu-l critica niciodată, dacă nu vrei scandal!

Fecioară: Nativii din Fecioară cer perfecţiune în tot. Au fost înzestraţi cu spirit critic, aşa că va fi greu să-i câştigi aprecierea. Demonstrează-i că eşti muncitoare, disciplinată, serioasă şi ai şanse la o promovare.

Balanţă: În cazul nativului din Balanţă, vorba dulce mult aduce. Aşa că nu te da în lături de la complimente sau laude. Vor fi apreciate şi îi vei intra uşor la inimă. De asemenea, apreciază femeile îngrijite. Aşa că atenţie la ţinuta de birou!

Scorpion: Acest nativ apreciază femeile independente şi inteligente. Arată-i că ai calităţi care te plasează deaspra tuturor celor din birou şi că se poate baza pe tine oricând şi în orice situaţie. Nu va dura mult până vei deveni mâna lui dreaptă.

Săgetător: Pentru Săgetător atmosfera în care lucrează contează foarte mult. Arată-i cât de amuzantă şi relaxată poţi fi şi va face orice să te păstreze în echipa lui. Va fi nevoie însă să-i arăţi că poţi lucra şi foarte eficient!

Capricorn: Acest nativ vrea să lucreze cu adevăraţi profesionişti, care pot sacrifica totul în căutarea succesului. Arată-i că jobul este tot ce contează pentru tine şi că te dedici cu trup şi suflet. Astfel, va considera adecvat să te răsplătească financiar.

Vărsător: Seful din Vărsător îşi doreşte angajaţi inteligenţi, cu idei originale şi extrem de creativi. Arată-i că deţii soluţiile tuturor problemelor şi vei reuşi să-l impresionezi.

Peşti: Nativul din Peşti aşteaptă de la tine să-l înţelegi foarte bine, să ghiceşti exact ce vrea înainte de a scoate o vorbă. Cu alte cuvinte, să-l completezi perfect. Demonstrează-i că nu poate lucra fără tine şi că eşti de neînlocuit!

via eva.ro


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 15 Comments
 1. Cris-Mary says:

  Daps, asa e .. trist pentru berbecii care au un sef mototol laughing

 2. Creve says:

  Mă duc eu mâine și le spun așa: băi berbecilor…știu că e a treia mea zi aici, dar dacă nu îmi dați 1000 euro lunar eu o să vă distrug prin rugăciune pentru că sunt dedicat în tot ceea ce fac laughing

 3. Max Peter says:

  S-ar putea să fie! big grin

  Ieri îi trimit şefului pe mail o poantă cu demisia unuia care s-a îmbogăţit (ne permitem!). Şeful vede mailul, dar nu-l deschide, citind însă numai titlul: “Îmi dau demisia”. Mă pomenesc cu el la mine, cam verde la faţă: “Dar de ce nu mi-ai spus că avem probleme?” laughing

 4. Andera Y says:

  Ha! Neeee…. I-am demonstrat sefului meu ca-s harnica si muncitoare mai bine de 5 ani si tot degeaba. Un termen nu se da adica gen cat timp tre’ sa-i demonstrez ca sa primesc promovarea aia? rolling on the floor) (sefu’-i fecioara big grin )

Leave a Reply

Your email address will not be published.