Am învăţat şi încă învăţ!

Am învăţat că, dacă cineva nu te iubeşte cum ai vrea tu, nu înseamnă că nu te iubeşte din tot sufletul…” – mint, încă învăţ asta şi încă învăţ să iubesc şi atunci când urăsc.

Învăţ  că trecutul şi circumstanţele ne influenţează personalitatea,că noi suntem responsabili pentru ceea ce devenim, că indiferent de consecinţe cei care sunt corecţi,sinceri cu ei înşişi ajung mai departe în viaţă, că sunt oameni care te iubesc dar nu ştiu cum s-o arate … INCĂ învăţ multe dar singura lecţie prea bine învăţată este că: nu contează CE ai in viaţă. ci PE CINE ai!

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 22 Comments
 1. Rox says:

  mie mi-a fost intotdeauna foarte clar ca acel “cineva” este totul. Si ca orice altceva vine in completare si oricum importanta este mult diminuata. Insa daca acel cineva “lipseste”, orice altceva isi dubleaza importanta si ajungi sa te dezechilibreze un fleac!

 2. Roscata says:

  Da, asa e happy, fara un suflet pereche suntem goi…

 3. vacitim says:

  Neatza! Foarte dragut mesajul….si adevarat. Ce-i drept, undeva exista pentru fiecare un suflet compatibil pe care nu mereu il prinzi din zbor, dar cu care te simti cel mai in largul tau. Fiecare persoana draga din viata ta iti lasa o bucatica din sufletul ei si tu faci la fel: o parte din sufletul tau e oferita de buna voie ei.

  • addicted says:

   Asa este. Eu mereu am fost de parere ca toti avem un suflet pereche undeva, ca nu ramane nimeni singur ..doar sa fii prea orb, prea neatent si sa-l lasi sa-ti scape.

 4. NightOn says:

  În viață contează și cel mai neînsemnat lucru winking Până trecem în partea celaltă avem de învățat de la noi, de la ceilalți, de la copiii noștri, de la nepoți, din propriile experiențe și experiențele altora etc. Important este să fim deschiși mereu, să oferim dar să știm și cum să primim. Viața asta chiar este o minune, este ceva extraordinar!

  • addicted says:

   Asta zic si eu, ca TOTUL conteaza, chiar si lucrurile pe care le consideram banale, obisnuite, lucrurile de care aparent suntem plictisiti dar fara de care o zi nu am rezista … Ar trebui sa profitam de viata asa cum e pentru ca vorba aia ” doar o viata avem ” dar unii profita la modul porc de ea din pacate!

 5. Creve says:

  Știi cum se spune: contează calitatea și nu cantitatea tongue

 6. theone88 says:

  se pare ca esti putin dezorientata confused

 7. Delius says:

  Si eu cand iti spuneam…………..

 8. Max Peter says:

  Toată viaţa avem de învăţat (şi ar mai trebui să o şi facem)! Din orice şi de la oricine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.