Curiozitate – Dragostea

Ce întelegeţi prin proverbul ” Dragostea trece prin stomac ” ?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 20 Comments
 1. Cosmin says:

  Daca n-ai maţu’ plin, nu-ţi arde de secsat laughing

 2. Roscata says:

  Pai, cand vezi un tip si ti se aprind calcaiele dupa el, de la calcaie urca la secsuta, apoi trece prin stomac si ajunge la inima, ehhhh! laughingrolling on the floor

 3. Paul says:

  O fi faza cu fluturii din stomac?..sau e atunci cand iubesti nu prea mai ai pofta de mancare?laughing

 4. Rox says:

  hraneste-ma cu dragoste si totul e ok laughing)))))))

 5. Delius says:

  …ca dragostea e mai rea decat kkrea ! laughing

 6. ganguritu says:

  ..nu stiu daca se potriveste foarte bine, dar de el mi-ai adus aminte…si anume de un banculet big grin
  barbatii inainte de insuratoare, cand ajung acasa, se uita in frigider si afirma “pff, aceeasi chestii, mancare” se duc in dormitor…dupa ce se casatoresc, ajungand acasa se duc in dormitor, ca deh, sunt asteptati…si exclama : pff, aceeasi femeie, mai bine ma duc sa mananc”..
  …nefiind un misogin, revin asupra proverbului, explicand ce inteleg eu din el:
  In primul rand cred ca se adreseaza acelor persoane care sunt numai cu capul in nori..mie placandu-mi sa fiu cu capul in nori dar cu picioarele pe pamant, si zic ca le este lor adresata, pentru ca dragostea este foarte frumoasa dar nu poate inlocui orice pe pamant, dar vin si completez de la mine putere ca nimic de pe pamant nu poate inlocui dragostea big grin

 7. dragos says:

  Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

 8. Max Peter says:

  N-am ce să mai spun, pentru că subiectul este aproape epuizat.
  Roşcata a zis-o de nota 10! laughing

 9. Diana says:

  Ca să fac analogia cu una din cărțile mele preferate, „iubire etc.”, una e dragostea într-un cartier burghez și alta într-un lagăr.

  Iubirea până la urmă e dependentă de cei doi. Iubirea necondiționată e mai mult un ideal, decât o realitate. Pentru că oameni suntem, nu ființe pur spirituale.
  Între doi oameni care se iubesc, există suficiente probleme și fără să aduci ceva dinafară. În momentul în care sunt probleme financiare, la muncă, în alte părți ale familiei, frustrări personale… e greu să te ocupi și de problemele relației și de altele…

  Eu văd în proverbul acesta în sensul că iubirea are nevoie și de confort material.
  Când e totul bine și călduț la slujbă, nu lipsesc banii de mici plăceri sau ieșiri, e mai ușor să te înțelegi cu celălalt. Sărăcia și problemele insensibilizează pe mulți și nu face iubirea confortabilă; iar asta se poate observa și în societatea noastră, unde nivelul de trai dezumanizează.

  Iubirea trece prin stomac pentru că dacă vom fi sinceri, mulți dintre noi nu ar ieși cu o persoană care lucrează la gunoieri, oricât de suflet bun ar avea; sau cu o persoană ce face curățenie într-o firmă.
  Ți dacă nu i-ai da șansă, cum să ajungi la iubire?
  Există un materialism în toți. Numai că, de exemplu, e o diferență între fata care vrea lângă ea un băiat care măcar să aibă cât pot trăi amândoi în chirie și de acolo ok, și fata care vrea Bentley și blăni de nurcă.

  Se poate face și o altă analogie… da… relațiile din „lagăr” pot deveni mai puternice decât cele comode, din „cartierul burghez”…
  Dar repet, să se gândească fiecare dacă ar ieși cu o persoană care nu câștigă minimul pe economie, care are una dintre cele mai nasoale slujbe.
  Dragostea nici măcar nu trece prin stomac. Dacă nu ne simțim stomacul confortabil, nici măcar nu tatonăm dragostea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.