Horoscop: Diagnosticul zilei de naştere

Fiecărei zile de naştere îi corespunde un aşa-zis număr al sănătăţii; asta spune numerologia, nu o spun eu! Deasemenea mai spune şi că acest nr. poate dezvălui afecţiunile la care suntem predispuşi şi ne „învaţă”cum ne putem feri de ele. Să-mi spuneţi voi, aşa este?

Zile de nastere – 1, 10, 19, 28 numărul sănătăţii este 1
Zile de nastere – 2, 11, 20, 29 numărul sănătăţii este 2
Zile de nastere – 3, 12, 21, 30 numărul sănătăţii este 3
Zile de nastere – 4, 13, 22, 31 numărul sănătăţii este 4
Zile de nastere – 5, 14, 23 numărul sănătăţii este 5
Zile de nastere – 6, 15, 24 numărul sănătăţii este 6
Zile de nastere – 7, 16, 25 numărul sănătăţii este 7
Zile de nastere – 8, 17, 26 numărul sănătăţii este 8
Zile de nastere – 9, 18, 27 numărul sănătăţii este 9

” 1 – aceste persoane se bucura de o conditie generala buna si de-a lungul existentei nu vor avea probleme majore de sanatate. Totusi, trebuie sa iaba grija la stres. Si asta, pentru ca sunt firi extrem de ambitioase si au tendinta de a se suprasolicita. Include activitati relaxante pe lista activitatilor zilnice – plimbare, mers pe bicicleta, chiar si o pauza de barfa. Neaparat, astfel stresul va da mari batai de cap! Persoanele cu acest numar al sanatatii sunt predispuse la boli cardiovasculare care se vor accentua odata cu inaintarea in varsta, afectiuni oculare si legate de circulatia sangvina.

2 exista o sensibilitate deosebita la nivelul sistemului digestiv, mai ales la stomac, ceea ce-i predispune pe cei guvernati de acest numar de indigestii, constipatii cronice, diaree. Diabetul si astmul nu sunt nici ele excluse din fisa clinica a acestor persoane. Pe plan psihic, pot exista tulburari ale somnului, slabiciune fizica si psihica si o usoara anxietate. Circulatia deficiatara le poate cauza anemii puternice si, cu timpul, slabirea inimii. Femeile pot avea probleme cu aparatul reproducator. Regula de viata ar trebui sa fie mesele regulate, la ore fixe! – în mare parte cam aşa este ..

3 – implica o sanatate in general buna. Totusi, de-a lungul vietii, mai ales din cauza unui stil de viata dezechilibrat, persoanele cu acest numar al sanatatii pot avea probleme cu sistemul arterial, dar si cu plamanii si rinichii. Guta, nevrita – inflamatiile nervilor periferici – dureri ale dintilor, toate acestea din cauza unui regim alimentar gresit. Pentru ca iubesc foarte mult viata, au tendinta de a face tot felul de excese. Exista pericolul aparitiei unor boli ale pielii. Redu consumul de grasimi, sare si alcool!

4 – desi par firave din punct de vedere al constitutiei, se bucura de o sanatate multumitoare. Pericolul care ii paste e reprezentat de boli ciudate, neobisnuite, greu de diagnosticat si de tratat. Pe de alta parte, depresia, schimbarile bruste de stare, melancolia reprezinta un real pericol pentru acesti hipersensibili. Toate acestea pot fi tinute sub control daca reusesc sa-si gestioneze starile emotionale. Firi creative si perfectioniste, persoanele nascute sub acest numar au tendinta de a deveni obsedate de munca, in sensul propriu. Relaxarea si evitarea mancarurilor foarte picante ajuta.

5 – sistemul nervos este un punct slab. De aici pot aparea insomnii, stari de oboseala, nervi si iritare, amnezie, extenuare. Persoanele cu numarul sanatatii 5 racesc foarte usor si sunt predispuse la alergii si boli ce tin de sange si piele. Atentie la bolile metabolice, precum diabetul, dar si la ulcer ori afectiuni ale bilei. Odihna si un stil de viata mai putin solicitant ar imbunatati tabloul clinic. Si cat mai putina cafeina.

6 – desi sunt ipohondore, persoanele cu cifra 6 au o sanatate buna. Au predispozitie spre infectii ale nasului, gatului si plamanilor, adica raceli, gripe, febra, frecvente dar banale. Femeile cu sistemul imunitar mai slab trebuie sa fi atente la sanatatea sanilor si la cea a organelor genitale. Spre batranete, hipertensiunea, palpitatiile si bufeurile devin probleme constante. Adoptati un stil de viata sanatos, care sa va consolideze sistemul imunitar, si fiti cu analizele la zi!

7 – numerologia spune ca cifra 7 exprima o sanatate precara. Exista insa mari posibilitati de ameliorare in cazul cand se incepe practicarea sustinuta a unui sport. Persoanele care au cifra 7 au o memorie excelenta si-si vor pastra luciditatea mentala pana la varste foarte inaintate. Sunt predispuse la infectii ale tractului urinar, afectiuni ale pielii, probleme legate de membre, artrita, varice, probleme de natura sexuala. Evitati imbracamintea foarte stramta si produsele cosmetice ce pot irita si consumati multe fructe si legume!

8 – predispune, in primul rand, afectiuni ale extremitatilor – probleme ale aparatului auditivv, de natura dentara, la nivelul picioarelor, dureri de cap intense si chinuitoare, reumatism, cu procese de recuperare greoaie si tratamente complicate. Pe plan psihic, detinatorii acestei cifre de sanatate au mult de luptat cu propria persoana. Desi sunt inconjurati de cei dragi, se simt mereu singuri si inutili. Aromaterapia ajuta, iar socializarea intensa le aduce schimbari in bine.

9 – atentie la soare si caldura excesiva daca esti nascut sub semnul sanatatii 9! Asta inseamana insolatie, lesin, pete pe piele, febra, afectiuni ale respiratiei. Sunt predispusi arsurilor, zgarieturilor, ranilor ocazionale. Ficatul este un organ sensibil, asa ca mare grija ce consumati! Sunteti predispusi sa faceti varicela, pojar si rujeola chiar si la varste inaintate. Nu va jucati cu sanatatea si nici nu va imprieteniti prea mult cu soarele! ”

via mail

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 20 Comments
  1. Roscata spune:

    Yap, soarele imi face rau, mai ales ca am pielea foarte deschisa la culoare sad

  2. Peter spune:

    Asta chiar se potriveşte! happy

  3. Creve spune:

    Asta-i pentru femei? Dacă nu, atunci la mine iar a dat-o în bară laughing)

  4. Diana spune:

    Corect, corect, soarele și căldura… vara e de-a dreptul nocivă pentru mine.

  5. Delia spune:

    Nu mi se potriveste nici macar 1% laughing

  6. Noni spune:

    Nu prea se potrieste, am cifra 9 si nu am nici o problema cu soarele stau si 12 ore in soare fara sa patesc nimic, si am deja 35 de ani, daor la ficat mai am ceva probleme

  7. […] revenit dupa 5 zile superbe petrecute langa Zarnesti-jud. Brasov unde am urmat cursurile de management […]

  8. Mihaela spune:

    M-a nimerit cu regim alimentar nepotrivit. happy

  9. cojan spune:

    ha-ha! 5, mai putina cafeina, eu bag cafea zilnic. Insomnii am, m-ai nimerit…
    Dar nu racesc prea usor, sau asa mi se pare, iar alergii nu prea am. big grin

  10. aylık burç spune:

    aylık burç…

    […]Horoscop: Diagnosticul zilei de naştere | Love addiction √v^√v^√ღ[…]…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *