Metafora vieţii …

Cei mai fericiți oameni nu au neapărat cel mai bun sau cel mai mult din toate; dar ei știu să beneficieze din plin de tot ceea ce le apare în cale. Cel mai luminos viitor va avea întotdeauna la bază un trecut uitat, nu poți înainta în viață până când nu lași la o parte eșecurile și suferințele din trecut!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Monica says:

  cred ca nu am mai pierde atat de multe lucruri daca am trai AICI SI ACUM!

  • addicted says:

   Ar fi bine de-am fi constienti ca PREZENTUL conteaza! Ar fi mai mult decat bine de nu ne-am mai plange pentru ceea ce ne lipseste si am fi recunoscatori pentru ceea ce AVEM.

 2. Peter says:

  Vai de mine… Când văd aşa ceva mi se face rău…

 3. Mihaela says:

  Asa e, daca ne ancoram in trecut, prezentul va trece pe langa noi si ne vom trezi in viitor ca n-am facut nimic, ca a trecut viata pe langa noi absolut degeaba.

 4. Creve says:

  Corect. O persoană fericită știe să aprecieze ce are și nu să fie nemulțumit că nu are aia sau aialaltă.

 5. NightOn says:

  Greșeala se face în momentul în care căutăm fericirea în afară și nu în interiorul nostru, la alte persoane și în partea materială a vieții. Este vorba de percepție, de mentalitate. Cred că am avut un articol exact pe tema asta la un moment dat și detaliam acolo chestiiile astea. Fericirea este peste tot însă 99% dintre noi, oamenii, suntem prea orbi ca să o percepem/vedem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.