Reguli pentru a trăi până la 100 de ani!

Conform ziarului Il Giornale, oamenii de știință din întreaga lume au găsit 10 reguli, care, dacă sunt respectate ne pot pot prelungi vârstă până la 100 de ani. Ce trebuie să facem? Aparent regulile sunt simple..

Dacă vrei să ajungi la 100 de ani trebuie să îți menții moralul scăzut, pentru că, se spune că între depresie și longevitate este o legătură foarte strânsă. De asemnea trebuie să mergi la biserică de două ori pe săptămână; liniștea pe care ți-o inspiră biserica scade presiunea sângelui și te liniștește. Personal asta nu cred că o pot face, adică pot însă faptul că dau peste băbute “credincioase” ce știu doar să dea din gură și să bârfească nu-mi induce în nici un caz o stare de liniște.

Revenind,tot că să trăiești mult, trebuie să te cerți cu soțul sau soția cât mai des; tensiunea familială neconsumată duce la deces. Dar de ce cu soțul sau soția mai des? Vecinul ce are? Important e să îți consumi tensiunea acumulată, nu? În fine, ei mai zic să incearcam să fim proști! De ce? Păi explicația este foarte simplă – cei care gândesc puțin, trăiesc mult. Iată o regulă nu greu de respectat pentru mulți.

Alte reguli: să îți schimbi numele întru-unul pozitiv, să îți înfrunți șeful dacă te stresează, să nu vb la telefon când conduci și să te naști după anul 2000 bla bla blaaaaaaa.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Peter says:

    Aşa că, până la urmă, tot ăia cu mintea odihnită… laughing laughing

  2. red apple says:

    pai .. cea mai impotanta ar fi : te muti la sat . Vezi acolo viata happy

  3. Creve says:

    și să traversezi strada foarte atent laughing)

Leave a Reply

Your email address will not be published.