Sfaturi utile: Masajul în palmă

Vă spuneam în vară când m-am decis să țin o cură de detoxifiere, că am făcut câteva ședințe de reflexoterapie de unde am învățat câteva trucuri și informații utile! Știm cu toții deja că fiecare organ din corp corespunde unui anumit punct din palmăƒ. De exemplu dacă te încearcă o criză de ulcer îți masezi zonă dintre degetul mare și cel arătăƒtor și durerile uşor se vor atenua. Se spune că masajul la mâini ajutムîn cel puțin 10 alte afecțiuni: dischinezie biliară, sindrom premenstrual, tulburăƒri de menopauză, infertilitate, disfuncții erectile, migrenăƒ, reumatism, obosealムcronicăƒ, insomnie, depresie.

Palma dreaptă oglindeşte partea dreaptă a corpului, palma stângă partea stângă acorpului, degetul mare va corespunde zonei cap, gât, laringe, creştetul va fi reflectat pe vârful degetului mare. Spre exemplu, ca sムscapi de junghiurile cardiace, masează ușor zona din palmă care corespunde inimii.

Pentru cei care doresc să înceapă o cură de detoxifiere le recomand masajul reflexoterapeutic pentru că întradevăr ajutムla detoxifierea organismului. Însăƒ, este bine sムeviți acest gen de masaj în caz de sarcină, boli de inimăƒ, cancer, hemoragii, insuficieţムrenalăƒ, infecții și leziuni în palmă.

Mai multe detalii despre masajul în palmă găsiţi AICI


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 11 Comments
 1. Lilly says:

  ajuta daca crezi, cel putin asta-i parerea mea big grin sunt niste mesaje pe care ti le induci

 2. NightOn says:

  Chiar foarte interesant. Unele chestii nu le știam. Îmi place că prezinți aici un mod de ameliorare/vindecare a afecțiunilor cât se poate de natural, ușor de făcut și chiar relaxant.

 3. Diana says:

  Eu fac automat, de fiecare dată când folosesc crema de mâini… și o folosesc des…

 4. ana says:

  Sa stii ca-mi plac sfaturile de genul acesta, aflu chestii pe care nu le stiam happy Multumesc

 5. Oana says:

  Eu cred ca e mai mult placebo (autosugestie), in niciun caz nu cred ca se poate vindeca cineva de cancer prin astam poate de o durere de cap happy.

  • addicted says:

   Durerile de cap ti le poti potoli cu usurinta daca “lucrezi” cu cel care controleaza totul: capul si nu numai. Insa da, nici eu nu cred c-ai putea scapa atat de usor de cancer.

 6. Creve says:

  Foarte util big grin Chiar căutam o astfel de ”hartă” big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.