Time is ticking….

De ce lăsăm timpul să ne alunece printre degete? Vrem totul, dar nu oferim nimic. De ce? De ce doar aşteptăm ca mai târziu să regretăm că nu am fost capabili sa oferim? Nu ar trebui nici o clipă să uităm că până şi zâmbetele se plătesc mai târziu în lacrimi..

 

Foto


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. Baby R. says:

  Totul se plateste, uneori chiar si inzecit!

 2. jder says:

  De ce lăsăm timpul să ne alunece printre degete? – – – Fiindca nu il pretuim

  Vrem totul, dar nu oferim nimic. De ce? – – – Fiindca e usor sa vrei, greu sa oferi. Din pacate uneori cand oferi, esti luat de prost. Nu e vorba de mentaltiate aici, ci de instinctele umane.

  De ce doar aşteptăm ca mai târziu să regretăm că nu am fost capabili sa oferim? – – – Fiindca uneori sau tot timpul ne este frica sa actionam iar asta ne face praf

  Nu ar trebui nici o clipă să uităm că până şi zâmbetele se plătesc mai târziu în lacrimi.. – – – Merita toate lacrimile daca inainte de asta am avut parte de cea mai mare placere posibila.

  • addicted says:

   Ai spus foarte bine in ultima parte, DACA inainte am avut parte de cea mai mare placere posibil, DACA!
   Drept proasta mi-s si eu inca luata dar asta nu ma impiedica sa fiu EU. Am ajuns in punctul in care am realizat ca asa sunt eu, ofer pana nu mai am ce oferi chiar de cele mai multe ori primesc prea putin sau nimic.

 3. NightOn says:

  Deoarece nu ne iubim pe noi înșine, nu avem încredere în propriile forțe, nu ne oferim respect, nu ne oferim nimic. Dacă nouă nu ne oferim nimic, nu suntem cu adevărat capabili să oferim celorlalți.

 4. Cris Mary says:

  Din pacate pierdem multe clipe pretioase pe nimicuri si uitam cat de pretios e timpul..

 5. Cătălina says:

  Pentru că suntem uneori suntem egoişti. Şi vrem să păstrăm doar pentru noi. Pentru că uneori noi înşine ne refuzăm nouă lucrurile astea, dapui să le oferim şi celorlalţi.
  Dar cum fiecare lucru îşi are răsplata “zâmbetele se plătesc în lacrimi” happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.