Cadouri de Crăciun în funcţie de zodie

Iată câteva sugestii oferite pentru femei de ziarul Click pentru cadoul perfect de Craciun, în funcţie de zodie:

Berbec

Berbecul preferă în general cadourile scumpe şi de firmă. Dacă te gândeşti să îi cumperi un cadou de tipul produs tehnologic inovator, cu siguranţă va fi în extaz. L-ar putea încânta foarte mult o iguana sau un cameleon. Însă, dacă această variantă ţi se pare prea complicată, poţi opta pentru îmbrăcăminte sau cosmetice. În ceea ce priveşte îmbrăcămintea, unui berbec îi plac hainele sport, iar când vine vorba de cosmetice se orienteză după produse uşor de folosit şi cu efect rapid, precum un balsam bun după ras sau un parfum cu note foarte masculine.

Taur

Bărbatul taur este din fire pretenţios atunci când vine vorba de cadouri. Adoră cadourile care reprezintă o adevărată declaraţie de dragoste. Aşadar, îi poţi cumpăra obiecte artizanale, vinuri scumpe de colecţie, o cutie de bomboane fine belgiene sau orice alt obiect de calitate. Adoră se se înconjoare cu lucruri de lux, care să-i stimuleze gustul pentru frumos, mai ales că are simţul posesiei. [ sau chestii ce sclipesc, right sister? ]

Gemeni

Geamănul, chiar dacă nu pare este în primul rând o persoană practică, aşa că cele mai potrivite cadouri pentru el sunt cele practice şi utile, precum o bibliotecă modernă, spaţioasă, cu sertare pe role, uşor de manevrat. De asemenea, te poţi orienta şi către alte cadouri mai mici, dar folositoare: agenda, bicicleta, geantă de umăr, o hartă turistică. În privinţa hainelor, bărabatul în zodia gemeni le preferă pe cele sport, din materiale comode, prin care să poată respira în voie.

Rac

Pentru un rac, cadourile sunt in primul rand un semn de consideratie. Dacă îi faci un cadou un obiect pe care şi-l dorea de mult timp, bărbatul rac va fi mai întâi recunoscător pentru faptul că ai ţinut minte ce îşi doreşte. Poţi să îi cumperi o tabacheră veche, un tablou, un parfum fresh, o carte din seria “Cum să îţi începi propria afacere”, o amuletă sau un vin bun.

Leu

Leului îi plac foarte mult cadourile şi mai mult, îi place ideea că te-ai gândit la el. Dacă vrei să îl faci fericit, cumpără-i lucruri scumpe: un telefon, ceva de îmbrăcat, obiecte de decoraţiuni interioare, un animal de casă. De asemenea, îi poţi pregăti o surpriză, precum o cină romantică la un restaurant de lux, sau, în cazul în care ai un buzunar generos, o excursie exotică.

Fecioară

Dacă jumătatea ta este născută în zodia fecioară înseamnă că vei avea ceva de furcă până vei găsi cadoul potrivit. Bărbatul fecioară este un pretenţios fără pereche. Ceea ce îi faci cadou unei fecioare demonstrează în primul rând ceva despre tine şi despre caracterul tău. Apoi, demonstrează cât de mult eşti atentă la gusturile lui, mai ales cât de bine îl cunoşti.

Bărbaţilor fecioară le place să se îmbrace impecabil la locul de muncă, aşa că îi poţi cumpăra un costum cu o cămaşă asortată, în culori cât mai neutre. Eventual ai putea să îi cumperi şi o perie de îndepărtat scamele, deoarece este foarte atent la aspectul hainelor. Pentru casă, orice obiect menit să păstreze ordinea sau curăţenia este bine venit. De asemenea, îi poţi cumpăra jocuri de strategii, obiecte cosmetice, portofel sau suporturi de CD-uri.

Balanţă

Dacă vrei să-l faci fericit, ar fi excelent să îi cumperi ceva ce îşi doreşte de mult timp. Orice articol vestimentar sau accesoriu de îmbrăcăminte de bun gust este bine venit. De asemenea, orice cadou scump şi elegant îl va încânta. Aşadar, optează pentru un parfum scump, cosmetice de firmă, un suport de lumânări stilat, un set de aromoterapie, un abonament la o sală de fitness sau o carte bună.

Scorpion

Când vine vorba de scorpion, ai de a face cu o zodie destul de pretenţioasă. Aşadar alege ceva care fie e scump, fie îi stimulează inteligenţa. Bărbatului scorpion nu îi plac cadourile obişnuite, de aceea se aşteaptă întotdeauna la ceva special din partea ta. Dacă nu va fi surprins, dezamăgirea va fi pe măsură. Alege un ceas de firmă, un parfum foarte scump, obiecte persoanlizate pentru el sau orice alt obiect care se găseşte greu. De asemenea, contează şi felul în care îi înmânezi cadoul, aşa că ai grijă să fie de-a dreptul un moment magic.

Săgetător

Săgetătorul este semnul care iubeşte cel mai mult excursiile. Dacă nu îi poţi oferi asta, atunci îi poţi cumpăra un echipament de alpinism, o carte de călătorii, un album de artă, obiecte vestimentare amuzante sau orice alt obiect care să-i aducă zâmbetul pe buze.

Capricorn

Nativul capricorn este o persoană conservatoare, orientată spre tradiţii şi spre lucrurile bine făcute. Îi plac foarte mult cadourile de firmă, aşa că poţi opta pentru o agendă îmbrăcată în piele, electronice de calitate, obiecte vestimentare de firmă, precum o cămaşă elegantă sau poţi alege haine sport, comode, deoarece acestea sunt preferatele capricornului în timpul liber.

Vărsător

Bărbatul vărsător este o persoană destul de activă, fapt pentru care are numeroase preocupări. În funcţie de aceste preocupări, ai o gamă largă de produse spre care îţi poţi îndrepta atenţia. Îi place foarte mult să fie înconjurat de prieteni, motiv pentru care îi poţi face cadou un sistem Home Cinema pentru a-şi invita întreg anturajul la vizionare de filme. De asemenea, poţi alege un produs din gama electrocasnice pentru a-i face viaţa mai uşoară: robot de bucătărie, aspirator, veioză, GPS etc. Şi pentru că este un împătimit al lecturii, îi poţi cumpăra o carte sau mai multe, în funcţie de preferinţele lui.

Peşti

Unui bărbat născut în zodia peşti îi poţi cumpăra obiecte ce ţin de artă sau psihologie, obiecte exotice sau romantice. De asemenea, îi poţi cumpăra cărţi în domeniul în care lucrează, deoarece îi place foarte mult să se informeze, să afle cât mai multe lucruri noi. Nici bijuteriile nu sunt o alegere greşită, aşa că optează cu încredere pentru un ceas scump. Astfel, se va simţi cu adevărat apreciat.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 21 Comments
 1. Roscata says:

  Mda, Omul meu ar vrea o masinuta cu telecomanda laughinglaughingrolling on the floor, nu se incadreaza in ce spune acolo(e pesti) laughing

 2. Delia says:

  Indeed sister, sclipi sclipi. laughing

 3. Cris Mary says:

  Noup..No chance ..Al meu vrea orice care contine ”I” in fata .. Iphone.. Ipad..marul tata ..totul sa poarte un mar big grin

  • addicted says:

   Stiiiiu stiiiiu, same here ca doar parca-s frati amandoi. laughing eu azi i-am dat cadoul de craciun. i-am facut/croit cu manutele mele un portofel din piele negru, simplu si i-am croit si un apple sign pe care i l-am lipit in interior si-a ramas super uimit. laughing)) Cand voi prinde ocazia iti voi arata, oricum 3 zile m-am chinuit la el.

 4. grapefruits says:

  Uite ca m-ai ajutat la barbatul rac big grin

 5. Diana says:

  Gemeni – da, aici mare dreptate… le plac mult chestiile practice. big grin

  Balanţă – ăștia pe care îi cunosc eu preferă să le dai bani să își cumpere ei ce vor.

 6. Pentru cei care au de-a face cu femeia scorpion – adora lenjeria intima, asa ca go for it! big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.