Murăturile previn bolile de plămâni?
Conform unui studiu publicat de site-ul health.com, cercetătorii suedezi au descoperit că bacteriile care se găsesc în murături ajută la prevenirea bolilor de plămâni. Probioticele, supranumite „bacteriile prietenoase”, sunt la fel de eficiente ca antisepticele, ducând la distrugerea bacteriilor periculoase care provoacă pneumonia.
nu stiam insa bine ca stiu acum sa merg sa mai fur din borcan cateva
))
You go go.
Mie-mi plac toate harbujii murati.
Numai bine că îmi plac.
De fapt, aproape mereu îmi iau ca garnitură în pauza de prânz când mergem să mâncăm un bol de salată de murături.
Toate toate iti plac? Eu ziceam si mai sus ca-mi plac doar harbujii la murat. De fapt so castraveciorii ma incanta dar nu extrem de tare si la fel ca si tine, la garnituri le servesc ca merg cel mai bine de fapt!
Mmmmm…
Preferata mea absolută e varza murată.
Îmi plac și pepenii, și gogonelele, și castraveții, și conopida, și morcovii, și țelina, și de caisele murate (sau zarzăre, cum se poartă, le-am descoperit recent murate și sunt extraordinare), șamd.
Nu prea îmi plac ardeii murați.
Foarte bine, ca mie imi plac mult.
Si apropo de ce ziceai mai sus, mie pepenii murati nu-mi plac, imi plac insa castravetii si varza murata si gogonelele.
Noroc ca la cantina de langa servici au mereu muraturi proaspete, asa ca mananc zilnic din astea.
Castraveciorii imi plac si mie, ii pun mereu in salata boeuf si ii consum cand nu am pepeni. E bine daca ,consumi zilnic tocmai pentru ca-s buni in adevaratul sens al cuvantului.
Da, si noi punem castraveti in salata boeuf…e f important sa fie buni la gust, ca altfel strica toata salata.
Asa este. Mie nu imi iese prea buna,recunosc,mereu gafez!
Când aud cuvântul „murături”, instantaneu începe să îmi plouă în gură…
Na uite ca mi-a plouat si mie acum cum am citit.