Sunday special gift

Ce face ziua aceasta atât de specială? Păi hai să vedem, să fie oare pentru faptul că e duminică? Nu, să fie oare pentru faptul că nu am absolut nimic de făcut aka se produce o minune? Nu! Întâmplător, sau nu, se face că tooooooooocmai astăzi este ziua de naștere a unei foarte speciale persoane: nightOn.

Ce o face pe ea atât de specială? Asta e simplu, EA prin simplu ei fel de-a fi. E fix omul de care ai nevoie zilnic aproape, e un om de încredere,un om ce nu te judecă, ce realmente te întelege, un om cu care 5h e mult prea puțin să stai de vorbă, omul lângă care habar nu ai când a trecut timpul!?

Ea e persoana cu care poți discuta despre absolut orice, de la haine la electronice, de la discuţii filosofice la discuţii banale, de la filme dramatice la desene animate. E persoana ce-mi ghicește stare însă asta e o chestie reciprocă de fapt, am descoperit noi acum ceva timp.

Ce-mi place cel mai mult la ea? Faptul că ia din viață ce e mai frumos, că profită din plin de tot ceea ce i se întâmplă şi că e cel mai optimist om pe care l-am întâlnit. Nu-i de mirare că o vreau aproape, nu?

Ea e persoana specială de la care am multe de învățat și ei astăzi cu dragă inimă îi urez La mulți și extrem de frumoși ani! Să fiu iertată, însă la urări nu m-am priceput niciodată…

La mulți ani dragă Roxana!

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. Roscata says:

  La multi ani, Roxana kiss big hug
  La cat mai multe bucurii si vise implinite kiss

 2. NightOn says:

  Îți mulțumesc din suflet pentru aceste cuvinte, de fapt pentru întreg articolul kiss big hug Îți doresc tot ceea ce este mai frumos, pace și armonie, bucurie și absolut tot ceea ce îți dorești. Te îmbrățișez cu drag. Încă o dată, mulțumiri.

 3. Delia says:

  Cine-i nascut luna aceastaaa, hai sus, hai sus, hai suuuuuus!!! big grin La muuuulti ani, draga Roxana aka NightOn!!!! big grin La multi ani sanatosi!!! big hug

 4. NightOn says:

  @Delia & @Peter: Vă mulțumesc pentru urări și vă doresc numai lucruri frumoase, armonie, bucurie, sănătate și tot ceea ce vă doriți să devină realitate cât mai curând posibil. Vă Îmbrățișez cu drag.

 5. Creve says:

  Am lipsit cam mult se pare laughing) La mulți ani și de la mine tongue

Leave a Reply

Your email address will not be published.