delia 30 la multi ani

Perfecta de 30 de ori! La multi ani, heart sister.

You don’t have to be birth sisters to feel that special sisterly bond.

Nu exista oameni perfecti, dar in imperfectiunile lor inveti (in timp) sa vezi… perfectiune. Tocmai asta incepe a-i face unici si perfecti pentru tine!

Azi, cea mica si blonda, surioara de suflet, e perfecta! Si e de 30 de ori (mai) perfecta, caci spre disperarea ei maxima, face 30 de ani. Nu-i dai anii, are mecluta de adolescenta si comportament de gradinita. Totusi, vorba aia, cine se asemana, se aduna!

Acum sa trecem si la dulgerii, cei care suferiti de ” diabet „, v-as ruga sa nu mergeti mai departe. Eu scriu ca sa nu uit, scriu ca sa NU UITE, scriu sa citesc peste ani si sa ne amuzam. Scriu pentru ca vreau, si-mi place; indiferent de cum vi se pare.

Sisule, ne asteapta un drum greu dar si clipe frumoase, toate pline de speranta si iubirea pe care amandoua am „citit-o” inca de la prima… acadileala. Am incredere in tine, in noi ca surori, am incredere in deciziile tale si-n a fi acolo neconditionat si prompt. Mi-ai demonstrat-o nu doar o data si am apreciat de fiecare data!

Poate ca nu iti arat cat de mult insemni pentru mine dar uite ca acum de ziua ta imi dau toata silinta ca dragostea mea sa ajunga toooocmai pana in Atena. De la Londra la Atena, pentru ca doar astea ne pot tine departe, distanta.

heart sister la multi ani

Te iubesc, sisule! Azi de 30 de ori mai mult decat de obicei!!!

Binele si implinirea ta, in toate aspectele, sunt tot ce imi doresc pentru tine. Sa-mi stai aproape, teapana, 60 de ani deacum incolo, pentru ca am nevoie de tine cum am nevoie de cafea. Si cu asta cred ca te-am lamurit cat de mult insemni pentru mine. :))

LA MULTI ANI, sisule! 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Anonima spune:

    La muuulti ani!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *