Tu ce urari faci de Anul Nou? Cele mai bune urari haioase de Revelion

 N-as putea sa spun unde s-a dus anul acesta, a trecut incredibil de repede, a fost plin si surprinzator, de aceea pot spune doar ca a fost unul de exceptie!

Mi-am dorit enorm de mult sa las 2015 in spate,si tot ce mi/ni s-a intamplat, sa redevin cea dinainte, si sa fac ca 2016 sa acopere cicatricile unui an greu, si asa a fost! Si am reusit, singuri, impreuna.

Ne-am atins scopurile,pe toate planurile,si suntem mai mult decat fericiti, mai mult decat multumiti, si in special, mandri de noi. Hard work pays off, all the time!!! Ne-am dovedit, din nou, ca facem o echipa extraordinara, si, cum ne spune cineva, chiar suntem un cuplu de succes. Fara modestie! happy 

2017 il va intrece pe 2016, vom lucra noi la asta!

Pana atunci insa revin la preocuparile romanilor si anume : Ce urezi de Anul Nou si ce urari haioase se fac de Revelion. Pentru cei mai putin inventivi si inspirati, am pregatit o lista de urari de anul nou:

„Bate-n usa. Bate-n geam. Cine este? Noul an!”

„Fara fite, fara poante, la multi ani cu sanatate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

„Momentele speciale ale sfirsitului de an sa-ti aduca veselia in casa, bani in buzunar si poate un Mertan!”

„Catelus cu parul cret / Sa ai jeep-ul in cotet / Sa ai vila cu piscina / Pe Madonna ca vecina / O lopata pentru bani / La anul si la multi ani!”

„Lovi-te-ar trenul fericirii / Trasni-te-ar fulgerul iubirii / Sa-ti cada in cap un sac cu bani / Si un bilet cu La multi ani!”

”    Aho Aho, e Anul Nou
Si gaina-i fara ou
Si cucosu’ fara gusa,
Da-mi si mie un leu matusa!
 La Multi Ani, 2017!”

„Previziuni meteo de Revelion 2017: Ploaie de pupici si imbratisari… te sfatuim sa inchizi umbrela si sa deschizi inima. Un An Nou Fericit!”

„Ieri e istorie, maine e mister, azi e un dar. Un dar de impartit cu cei dragi. La Multi Ani si Un An Nou Fericit!”

„Un An Nou Fericit si nu uita ca fericirea ne-o construim singuri, dragostea vine cand de astepti mai putin, norocul pandeste la colt si inca ceva: imi datorezi bani!”

„Iti doresc sa ai duminici dulci, luni luminoase, marti minunate, miercuri magnifice, joi jucause, vineri voioase, sambete superbe si un An Nou Excelent!”

„Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani!”

„Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!”

 „Desi nu pot fi acum alaturi de tine, iti doresc tot binele si sper ca un an in plus sa te ajute sa descoperi dragostea adevarata. La multi ani!”

„Catelus cu parul cret, sa ai jeep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madonna ca vecina. O lopata pentru bani, la anul si La Multi Ani!”

„La multi ani cu sanatate. Domnul sa va dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

„Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!”

„Noul An sa te gaseasca cu ganduri bune si prieteni dragi si sa iti rezerve cele mai mai inalte realizari.”.

Sa fiti sanatosi oameni buni, sa petreceti frumos si sa-i aveti in suflet si in gand pe toti cei dragi voua!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. Natalia spune:

    Ma limitez la ce e simplu. happy La multi ani, sa fie 2017 peste 2016!

  2. Nimeni spune:

    Iaca eram in pana de idei hai merci si la multi ani!

  3. Catalin spune:

    Sunt bine venite pentru copy paste tongue

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *