Prietenie. Incredere si respect.

Daca intr-o prietenie nu exista incredere, respect si egalitate spirituala, acea prietenie se destrama, deci este bine sa stii sa-ti alegi prietenii! Prietenia este frumoasa între oameni, daca unul nu face interventii brutale în viata celuilalt.

De multe ori nu stim sa pretuim o prietenie sincera si numai dupa ce o pierdem ne dam seama de adevărata ei valoare. Ne frustram, ne suparam, ne enervam, blamam si o strigam inapoi, tanjim si suferim dupa aceea prietenie, pentru ca alta stim ca nu mai exista, dar degeaba! Regretele si durerea nu ne mai pot ajuta.

Sunt cateva luni bune de cand am realizat intentiile celor apropiati noua si intentiile/greselile celor pe care-i CONSIDERAM apropiati, si dorinta inimii mele tampite este ca prin comportamentul si vorbele noastre sa nu ii mai ranim pe apropiatii nostri.

Eu-mi pretuiesc adevaratii prieteni fara a mai pune sub semnul întrebarii încrederea lor. Au ramas foarte putini, au ramas cei care au avut un impact asupra vietilor noastre, cei care ne-au vorbit pe la spate asa cum ne vorbesc si in fata! Ii pretuim si-i tinem aproape, nu mai vrem sa riscam sa pierdem ceea ce Dumnezeu doreste sa ne ofere, atat de simplu si frumos!

Si daca tot vorbesc de lucruri frumoase, de prieteni pretiosi, de comorile din viata noastra, tin mortis sa-i spun La multi ani unei persoane fooooarte dragi mie.

La multi multi, muuuuulti ani, suri mic. Chiar daca uneori viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te supara,te dezamagesc, tu iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi. Te iubim!!! Toti 3. big grin


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. Dana says:

  Despre prietenie si iubire cred ca tu ai putea scrie zeci de articole. happy Adevarat ce spui, fara cele 3 + reciprocitate nu s-ar mai numi prietenie.
  La multi ani surioarei tale, sa cresteti frumos impreuna.

 2. […] melodia “Rich Woman” pentru Spanac, Aniela, Addicted, Blogatu, Cristi Milla şi […]

 3. Fairytale says:

  Cei mai buni prieteni sunt sotul,fratii/surorile si parintii, indiferent de conflicte, ei iti vor fi mereu alaturi. Cel putin in cazul meu. La multi surioarei tale, sa fie iubita si sa i se indeplineasca toate dorintele!

  • addicted says:

   E ceea ce cred si eu DAR mai sunt si exceptii si alea sunt in persoanele legate de/prin suflet nu prin sange. Eu am putine astfel de exceptii dar ma bucur enorm ca le am. Multumim pentru urari!

 4. Miri says:

  Pana si familia te dezamageste la un moment dat, dar prietenii. Cu prietenii e bine sa fie o relatie medie fara sa se implice sentimente.

 5. Marin says:

  La mulţi ani şi din partea mea, o zi mai târziu happy
  Eu am zis mereu că prieten bun este cel cu care ai merge până în iad la nevoie şi ai face tot ce poţi ca să îl aduci înapoi de acolo happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.