Masina de citit ganduri e aproape gata !?

Specialistii iBM considera ca masinile care au capabilitatea de a citit ganduri si de a recunoaste identitatea autorilor acestora vor iesi din sfera filmelor SF si vor putea fi construite pana in anul 2017. Acesti cercetatori se pare ca alcatuiesc in fiecare an o lista cu previziunile lor pe cinci ani, referitoare la tehnologiile ce ar putea fi lansate in viitorul apropiat…. Ei analizeaza posibilitatea prin care oamenii ,sau mai bine zis creierul uma,n ar putea fi conectat la aparatele electronice, precum computerele personale sau telefoanele inteligente. O lista anuala cu predictii a fost publicata deja in Statele Unite! Una dintre aceste aplicatii ii va ajuta pe posesorii de smarphoneuri sa formeze un numar din agenda doar gandindu-se la posesorul acelui numar de telefon…

Interesant, nu? De va fi posibil acest lucru, ati dori sa va fie citite gandurile chiar daca asta inseamna doar… apelarea unui numar de telefon?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 11 Comments
 1. Cris-Mary spune:

  Am scris si eu despre nebunia asta si sincera sa fiu ma oripileaza gandul de exista asa ceva..

  • addicted spune:

   Avansam in tehnologii si in viitor va fi o chestie ce noi nu o vom putea opri… E o chestie in continua crestere, in fata careia nu ne putem pune oricat de oripilant ni s-ar parea.

 2. C.L.M. spune:

  Wow happy tare ideea: )

 3. Creve spune:

  În opinia mea astea sunt total nefolositoare big grin Eventual poate inventează ceva care ne scutește să și gândim. Mie nu-mi cade mâna să formez un număr și să apelez pe cineva. Astea sunt invenții total nefolositoare după părerea mea.

  • addicted spune:

   Da, tie… mie, altora insa cei care sunt puturosenia in picioare? Vor usi deschise numai la un strigat,acum vor avea doar la un gand, vor mancarea deja mestecata.. etc.

 4. cojan spune:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Skynet_(Terminator) big grin is cooooming…
  dar sa fim seriosi, ce se mai chinuie sa inventeze daca oricum in decembrie… laughing

 5. Delisia spune:

  Nu nu nu nu, categoric NU! In cazul meu, NU! laughing

 6. Max Peter spune:

  Acum, e o treabă, trebuie să facem diferenţierea: depinde pe cine suni! laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *