Persoana din spatele monitorului

Cati dintre noi nu se simt mai siguri pe ei in momentul in care vorbesc cu cineva din spatele unui monitor? Majoritatea… multi insa intrec orice masura si incep a se da ceva ce nu au fost, nu sunt si nu vor reusi sa fie niciodata, invart cuvintele pe degete, arunca replici arogante, sunt plini de sine, extrem de siguri iar cand ii intalnesti fata in fata, dai de cu totul si cu totul alta persona. Se intampla cam asa:

P.S: NU vb in mod expres de cineva anume!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 30 Comments
 1. Grapefruits says:

  Am întâlnit cazuri şi cazuri. De exemplu, Alex Negrea- vorbeşte extraordinar în realitate, n-o să te plictiseşti cu el niciodată, pentru că are idei cam despre orice te înconjoară. Am întâlnit însă şi bloggeri care, în realitate abia pot scoate două cuvinte, sunt limitaţi, aroganţi într-un fel. A, şi vorbesc doar despre blog.

  • addicted says:

   Da, stiu, cunosc astfel de persoane. Am avut insa noroc ca aici in Bucuresti sa intalnesc persoane ce sunt la fel ca dincolo de monitor cu cateva plusuri chiar, lucru ce ma incanta enorm.

 2. gizmata says:

  recunosc ca am trecut prin diverse experiente cu ciudatenii d-astea laughing

  • addicted says:

   Same here si e extrem de ciudat, adica de ce te dai altfel decat esti daca STII ca te arati apoi si taci malc sau o “arzi” cu arogantii cand nu este cazul !?

 3. NightOn says:

  Haha, so true laughing Chiar am cunoscut astfel de persoane. Culmea, bloggeri/bloggerițe care se presupune că au opinii bine puse la punct și stau bine la capitolul comunicare. Una este imaginea pe care și-o crează pe net și cu totul altceva (pe undeva pe la polul opus) sunt în viața reală. Sincer, văd chestia asta ca fiind o problemă psihică.

 4. Ana. says:

  Sincera sa fiu si eu in adolescenta, cand postam pe forumuri, eram un soi de poser, adica voiam sa par ceea ce nu eram, dar perioada cautarii de sine a trecut, si acum ma mai caut dar macar am un reper bine stabilit de la care sa incep. Dar cred ca de la o varsta nu mai e indicat sa pozezi in altcineva…

  • addicted says:

   Ma, stii cum e? Una e sa te cauti si alta e sa minti, sa tragi spre ipocrizie, sa ajungi sa fii atat de tare in gura, arogant, sigur pe tine ( exagerat de.. ) incat atunci cand te dai pe fata sa lasi oamenii cu gura cascata. Eu recent am dat de o astfel de persoana si in fata i-am zis ca nu e nici pe departe asa cum lasa impresia…

 5. ioly says:

  da ti-am zis si eu de o persoana ce m-a mirat cu comportamentul live….

  • addicted says:

   Da stiu, pai de persoanele ce le stiu de la voi + cele cunoscute recent de mine vorbeam aici. Nu am reusit sa ii inteleg si nici nu o voi face vreodata! Inteleg persoanele timide dar nu pe cele ce ajung sa minta…

 6. ioly says:

  nici eu nu inteleg nici nu stiu sa iti explice de ce fac asta si pentru asta ma indepartez

  • addicted says:

   Daca nu stiu nici nu ai cum sa afli deci cel mai sigur e sa ii lasi, asta fac si eu, nu are rost sa te chinui sa intelegi de ce fac asta in conditiile in care nici ei nu au habar.

 7. Mărgeluţa says:

  Eu deocamdata nu am avut parte de asta. O singura persoana din online am avut placerea sa o cunosc si offline, si pot spune cu mana pe inima ca e exact asa cum scrie pe blog, ba poate chiar mai misto! winking

 8. Mihaela says:

  Da, eu am cunoscut oameni care in spatele ecranului sunt tare curajosi, dar face 2 face nu indraznesc sa-ti zica nimic, ba mai mult, fug de tine. De mine…de parca ma apuc eu sa-i bat pe strada sau ceva. Nu, pur si simplu le este frica de o confruntare, de o discutie adevarata, nu una pe blog sau internet.

 9. Baby R. says:

  hello, sunt britney spears, dar cand ma vezi…zici ca sunt madonna laughing big grin

 10. madMe says:

  Da, cred că mulți dintre noi suntem mai încrezători poate din spatele monitorului, dar sunt unii care sunt metamorfozați complet. Cred că la unele persoane e din cauza nesiguranței. Nu sunt mulțumiți de ei înșiși și atunci încep să intre în rolul unui personaj. Alții sunt doar proști. big grin

 11. Peter says:

  De regulă, astfel de indivizi/individe (am întâlnit şi aşa ceva, nu săriţi!) se dau de gol destul de repede, pentru că au obiceiul să mintă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.