Ce valorează mai mult?

Felul în care dăm valorează mai mult decât ceea ce dăm.” –  nimic mai adevărat. Degeaba oferim ajutor dacă nu o facem pe bune, din inimă; degeaba îi punem iubitului farfuria cu mâncare lui preferata în față dacă am gătit-o “alintându-l” printre dinți; degeaba oferi cei mai frumoși trandafiri de 8 Martie dacă în gând nu-ți dorești decât să se înțepe în spini și degeaba săruți cu pasiune dacă ți-e gândul la… altul/alta.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Anonymous says:

  asa este, degeaba toate daca nu o facem din suflet

 2. Diana says:

  Auci. Astea-s durerose, in special ultima mentionata. Oricum se simt lucrurile facute fara suflet. Fie mancarea cat de buna, fara un strop de dragoste nu iese perfecta.

  • addicted says:

   Sa stii ca sunt persoane ce se pot preface cu multa usurinta, nu pe toti ii dau de gol privirea sau ” gustul ” din pacate.

   • Plydy says:

    Initial incarcasem si poze cu pudorsul final. Inainte de a finaliza postarea le-am sters. Nu pentru ca specialitatile respective nu ar arata apetisant sau pentru ca nu au fost delicioase, ci pentru ca la genul acesta de bucatarie accentul artistic este pus pe preparare si mai putin pe asezarea pudorsului in farfurie. De obicei totul este taiat in bucatele si asezat cu o spatula in mijlocul farfuriei fara mari pretentii. Am preferat sa las loc imaginatiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.