Ghici cine s-a intors?

Noi, evident! Am agățat soarele de tren, am furat câteva grade cu plus și am revenit în București să topim ușor zăpada…. NOT. Știu că mulți ne-au crezut nebuni pentru că ne-am pornit la drum fix când s-a anunțat cod portocaliu de ninsori, însă când trebuie să pleci… trebuie!

Uite că nu am pățit nimic, am plecat cu optimism, trenul a venit la timp, întârziere la sosire a avut însă nu de sute de minute, cald a fost iar  Moș Ene și-a făcut repejor simțită prezența! Am revenit APROAPE întregi, spun aproape pentru că am devenit de câteva zile o adevărată răcitură. Cât am stat la ai mei am dus o adevărată luptă cu nămeții de zăpadă din curte și de pe trotuar, nu de alta dar chestia cu amenzile chiar se aplică. Prin urmare după două zile de mânuit lopata, de transpirat și de febră musculară m-am ales cu o frumoasă și strălucitoare răceală. M-a prins chiar când mă “lăudăm” că anul asta nu am reușit să răcesc deloc drastic.

Zilnic îmi “cântă” suav nasul, mă acompaniază cu ardoare febra și mă las fascinată de durerea din gât! Ah… numai dor de o astfel de răceală nu îmi era. În fine,  sunt fericită că mi-am văzut părinții, frățiorii și mult adorata nepoțică cu 3 noi dințișori și cu o energie debordantă  ( se trage din familie ). Acum că am revenit pot liniștită să lucrez și ,evident, să vă citesc și blogurile!

V-aș țuca așa de revedere însă n-aș vrea să împărțim răceală. big grin


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 22 Comments
 1. NightOn says:

  Bine ați revenit dragilor kiss big hug Eu una abia aștept să vă văd deci când vă faceți puțin timp zic să plănuim o ieșire.

 2. Diana says:

  happy Bine ca ati revenit si ca totul s-a petrecut conform asteptarilor sau cred ca ceva mai bine, exceptand raceala. Cat despre ea, un ceiut cu lamaie, o imbratisare calduroasa, servetele moi la discretie si trece. Insanatosire grabnica.

  • addicted says:

   Astept sa treaca pentru ca le am pe toate cele mentionate de tine… Usor usor se duce, imi mai canta nasul si ma chinuit gatul dar macar s-a dus febra si nu mai transpir like a dog! sad

 3. Roxana says:

  Welcome back dears happy

 4. pinguuina says:

  si mie mi-e tare dor de ai mei…
  ce as da si eu o fuga pana acolosad insa nu se poate..

  sa te faci bine repede..
  a hug.

 5. Loryloo says:

  S-a molipsit si a devenit si raceala dragastoasa ca tine laughing
  Bine ca ti-ai luat energie de acasa si poti face fata acum oricarei gripe oricat de serioase happy

 6. adriana says:

  Pentru raceala cele mai bun medicament este moldamin, chiar daca este foarte dureros.

 7. Raki says:

  Insanatosire grabnica kiss
  Bine ai revenit big hug

 8. Lilly says:

  eu m-am imunizat de curand asa ca pot primi pupici happy

 9. Delisia says:

  Welcome back,raciturica mea! big hug

Leave a Reply

Your email address will not be published.