Purtaţi de val..

De câte ori m-am lăsat purtată de val m-am trezit mult prea departe de geamandură dar dacă nu m-aş lăsa sunt conştientă că aş rata multe bucurii ale vieţii…. Nu de puţine ori m-au lăsat puterile şi m-am lăsat în voia sorţii în loc sa dirijez totul. Nu îmi mai place să am absolut control, e obositor!

Voi vă lăsaţi purtaţi de val sau înotaţi fermi către geamandură sau mal?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. Ioana says:

  Hmm…ma las destul de rar purtata de val desi ma oboseste foarte tare controlul absolut pe care incerc sa-l am in permanenta. De multe ori as vrea sa ma las purtata de val si sa detina altcineva controlul, desi greu gasesti o persoana de incredere pe care sa o lasi sa “conduca”.
  kiss

  • addicted says:

   Inseamna ca nu ti s-a umplu paharul controlului si ca nu esti chiar atat de obosita. Eu una nu mai pot, am obosit si o las mai moale nu doar o perioada ci de tot!
   kiss Zi frumoasa.

 2. NightOn says:

  E bine să fie măsură în toate. Doar așa nu vei obosi și te vei bucura și de viață. Și eu mai fac greșeala să controlez anumite chestii, apoi simt oboseala și o las mai moale. Ar fi timpul să învățăm din greșeli hee hee

 3. gizmata says:

  pentru un freak control, e cam greu sa te lasi purtat de val. chiar si cand o faci,, chiar daca esti obosit, tot vei controla ceva. pentru asta trebuie sa te autoeduci pentru a te putea relaxa si sa te bucuri de trairi.. happy

 4. Pavel says:

  Dacă şi pe gerul de afară mă mai avânt în larg… tongue

Leave a Reply

Your email address will not be published.