go with the flow quote

In voia a… ce-o fi.

 Au trecut perioadele alea in care ma stresam pentru orice chestie aparuta in cale. Poate pentru ca anul acesta mi s-au intamplat lucruri realmente grele si dureroase, stiute de putini si intelese de si mai putini, din pacate. Tot ceea ce a aparut dupa acele evenimente mi s-a parut floare la ureche. Ok, inca mai enervez si frustrez cand ceva apare si nu-i tocmai placut, dar nu mai privesc nimic ca inainte, nici situatiile, nici oamenii ce sunt sau ce-au fost,ce trec, ce vin, si m-am lasat in voia a… ce-o fi si ce-o veni. Din multe puncte de vedere. 

Sunt oceane in care nu poti sa inoti chiar de esti inotator profesionist, sunt furtuni care te imping in spate si te iau pe sus, oricat de bine ancorat de Pamant esti. Uneori, e bine sa… go with the flow, sa te lasi purtat unde se vrea sa ajungi…. E bine sa accepti matur ca nu toate tin de tine si ca oricat te-ai zbate ajungi tot acolo.

Uneori e bine sa mai facem o pauza, sa incetam sa mai analizam trecutul si sa planificam viitorul; sa incetam sa aflam cu exactitate ce simtim si ce ne dorim cu ardoare. Just stop and be happy. NOW is the right moment! 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. Ai dreptate.
  Imi pare rau ca ai trecut prin momente grele, sper sa fii bine!

  • addicted spune:

   Cu totii trecem prin astfel de momente, mai devreme sau mai tarziu. De trecut trecem cu totii apoi peste, ceea ce lasa in urma astfel de evenimente e mai greu de vindecat. Dar sunt bine acum, multumesc frumos!

 2. Anonim spune:

  Ce a fost a mea, trateaza ce a lasat in urma. Te imbratisez!

 3. Dana spune:

  hell yeah, let it be darling. big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *