Alţi bani, altă distracţie – alte anvelope

Trecu și iarna grea, trecu și nervii șoferilor, nervii pietonilor…. numai lenea primarilor nu a trecut!?

S-au îngrămdit românii cu obrazul finuț să respecte legea și să își echipeze mașinile cu anvelope iarnă însă primarii nu s-au îngrămădit să deszăpezească străduțele dintre blocuri și nici acum nu se îngrămădesc să palmeze colosalele cratere din asfalt. De ce ar facea-o dacă oricum în câteva luni vine sfârșitul lumii, nu? Gândesc pe termen lung cu o minte scurtă.

Noi românii suntem ,uneori, prea ascultători! Stăm la cozi interminabile pentru a ne plăti taxele şi impozitele, chiar de o facem pe ultima sută de metri, ne plătim toate dările, nu punem de sărbători destule cadouri sub brad și ne golim buzunarele dând banii pe anvelope. Evident, după iarna nimicitoare, ne „dezbrăcăm” mașinile și ne punem anvelope vară. Deh, aşa spun cei de sus, aşa facem!

Alți bani, altă distracție dar dacă trebuie, trebuie, nu? Ne punem noi cu legile din România? Nu, se pun ele cu/pe noi și ne zâmbesc parșiv cei care ne pun să le respectăm în timp ce ne golim buzunarele!

Apropo, ştiţi unde ajung anvelopele uzate? În ” raiul ” cauciucurilor, un loc unde sunt reciclate de cei care realmente au grijă de mediul înconjurător:

poze


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
 1. Dacă ar fi și autoritățile la fel de ascultătoare și receptive ca și oamenii, chiar dacă plătesc în al 12lea ceas, ce bine ne-ar fi!

 2. Tudor spune:

  Teoretic, distanta de franare creste pe un asfalt fierbinte atunci cand ai anvelope de iarna, deci ideea nu e rea. Totusi, nu cred ca distanta de franare i-a determinat pe cei de sus sa impuna anvelope de vara acum.

  Nu mai exista anvelope all season?sad Eu inca mai am vreo 4 aproape noi…

 3. Marmotica spune:

  Eu am lasat masinuta acasa 2 saptamani pentru ca nu puteam iesi de pe straduta. Pe bulevarde se circula ok si era destul de curat, dar n-am putut sa scot buburuza la plimbare. Si ca pieton a fost nasol, trebuia sa escaladezi muntii de zapada sa treci strada. Si apropo de anvelopele all season ( ca spunea Tudor) nu sunt atat de eficiente.

 4. Diana spune:

  Tulai dom’ne ce-i acolo, fara cuvinte surprise
  Eu trebuie sa imi schimb doar sosonii ca in rest la role nu au pus nicio lege referitor la materialul rotilor laughing
  Ai dreptate, oricum… Stii ce e trist? Ca nu stiu cate masini Ratb nu au avut nicio treaba cu cauciucurile de iarna oh go on
  Cu toate astea, pe ceilalti ii obliga sa si le schimbe in functie de sezon… alea all season ce au???

  • addicted spune:

   Alea all season nu ar fi de calitate, taicamiu s-a plans de ele dar na, poate nu si le-a ales el pe alea bune! laughing
   Ai role?Ia sa-mi iau si eu sa iesim impreuna sa ne izbim cu dosul de pamant,

 5. madMe spune:

  Chiar aseară ziceam de cauciucui, ca trebuie puse înapoi cele de vară … Alți bani dați, alt timp pierdut pe la service… o plăcere big grin

 6. Mărgeluţa spune:

  Uaaaa, munti de cauciucuri! A doua poza imi da fiori!

 7. Florin spune:

  De schimbat trebuie schimbate, dar daca ar face ceva si cu drumurile ce bine ar fi.

 8. Anonim spune:

  Reciclare Site…

  […]Alţi bani, altă distracţie – alte anvelope | touchofadream.ro[…]…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *