Eurovision 2012

Eurovision – Selecția națională 2012.

Da, la discuțiile intense despre Eurovision iei parte peste tot, fie că vrei fie că nu vrei, iei parte și ți se cere și o părere! Eu mi-o spun încă de acum: nu sunt absolut deloc încântată de melodiile acestui an. Vorba mamei ” Nu mai este Erovision-ul ce a fost „; are dreptate! Anul acesta la Eurovision nu am auzit decât câteva piese româneşti și alea cântate prost, în rest aceleaşi piese în engleză ce te termină psihic, piese făcute pe un ritm după care parcă toți suntem turbați…

În fine, ideea e că și anul acesta sunt dezamăgită de piesele Eurovision! Aștept totuși curioasă să văd ce votează românii, ce piesă câștigătoare va participa în prima semifinală Eurovision pe 22 mai la Baku, Azerbaidjan. Finala internațională Eurovision având loc pe 26 mai!

Voi, sunteți încântați de o melodie anume?

P.S: Romanii au votat , Mandinga va reprezenta Romania la Eurovision. Imi este indiferent, nu e o piesa ce va castiga categoric.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 28 Comments
 1. pinguuina spune:

  sincer.. habar nu am nici macar cine ne reprezinta, nici nu imi pasahappy ma lasa rece chestiile astea!
  ascultam numa ce ne gadila placut la urechiuse, si bine ii!big grin

 2. Roxana spune:

  Mie mi-au placut Zaleilah, Say my name si Sun-ta …

 3. Cătălina spune:

  Să fiu sincerănu am auzit nici o melodie de la Eurovizionul de anul acesta laughing poate am să le caut mâine. În schimb bunicuţele-s fenomenale!

 4. nICO spune:

  Toate melodiile au fost sub orice critica… lente, cantate de necunoscuti…

  Piesa ” Zaleilah ” m-a incantat de mai demult si cred ca era singura care merita sa mearga in Baku! Ca sa nu mai spun ca m-a ingrozit faptul ca piesa de pe locul 2 si cea care fusese favorita juriului la un moment dat era o piesa in tiganeasca… Absolut oribil! Si ne mai miram de ce nu facem nimic cand plecam cu piesele… straight face

 5. Mărgeluţa spune:

  Amin! Avem aceeasi parere vad!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *