Câştigă noul iPad!

iDevice.ro şi magazinul online evoMAG.ro anul acesta o fac pe iepuraşul pentru voi şi organizează un concurs a cărui premiu este noua tabletă iPad. Regulile concursului sunt simple; încercaţi-vă norocul!

Mai multe detalii găsiţi AICI.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. cristina says:

  wow super concurs in prima zi de Paste happy
  e site.ul taul?

 2. aHUIBAN says:

  Eu nu inteleg cerinta numarul 2 din pasii de a deveni eligibil pentru tragerea la sorti… Help?

  • addicted says:

   ” Concursul trebuie partajat printr-un retweet pe Twitter sau un share(NU like) pe Facebook, pe pagina personala, folosind butoanele din acest articol. Trebuie sa partajati articolul pe contul de pe care ma urmariti sau pe cel pe care m-ati adaugat ca si prieten. ” – sa dai share pe Facebook ( dar sa il ai si adaugat ca friend ) SAU (re)tweet pe Twitter ( urmarindu-l, evident )folosind butoanele din articol, cele de tweeter si facebook.

 3. aHUIBAN says:

  Multumesc, chestia cu “partajare” nu o intelegeam. Anyway, localizarea expresiilor in traduceri intotdeauna mi-a creat mirare dar…

  Deci, pentru pasul 2, e de ajuns sa dau share la articol folosind butonul de twitter? (Dupa ce in prealabil, am decis sa “follow” contul de twitter?

  • addicted says:

   Da. E de ajuns sa dai un tweet! Sunt foooarte multi ce au un iPhone dar nu stiu ce inseamna sa dai SHARE, nu stiu ce inseamna Twitter si Facebook ,desi asta nu e de judecat , si trebuie explicat mot a mot. Au inteles mai multi cuvantul ” partajare ” in context, decat share. laughing

 4. Calin Andreea Daniela says:

  super concurs happy, dar nu castig eu asa premii…sad

Leave a Reply

Your email address will not be published.