Life in pictures: Solitude

“Omul cu o inteligenta mai inalta gaseste in singuratate doua foloase: intai de a fi cu sine insusi si al doilea de a nu fi cu altii. Pe folosul din urma trebuie sa punem mare pret daca ne aducem aminte cata sila,cate rautati si chiar primejdii aduce cu sine orice relatie sociala.” Schopenhauer

Mai multe din aceasta rubrica gasiti aici


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 18 Comments
 1. pandhora says:

  Schopenhauer are si el dreptatea lui…dar cat de realist poate fi azi sa te detasezi de “altii” ?
  nu ne ramane decat sa riscam…zilnic happy
  imaginile tale sustin foarte bine ce spune Schopenhauer…

  • addicted says:

   Are insa sa fim si realisti, fara “altii” nu putem trai. Nimeni nu-si doreste sa fie o… barca abandonata si desi aproape de mal departe de tot ce o inconjoara.
   Nimanui nu-i place singuratatea desi multi si-o doresc tocmai datorita rautatilor din jur.

 2. Cat de frumos. Felicitari!

 3. nICO says:

  Vai cat e de frumos citatul… happy si e si foarte adevarat.
  De multe ori, cand vad lumea cum e, ma aleg pe mine si compania mea, decat a unora care nu valoreaza nimic prin ceea ce fac si ceea ce spun, la fel ca vorba : Decat intr-o companie neplacuta, mai bine singur!

  • addicted says:

   Accentuez ultima replica: decat intr-o companie neplacuta, mai bine singur… insa si de aceasta singuratate ne plictisim, ne baga intr-o moleseala si o melancolie grea si ajungem sa ne dorim si acea companie neplacuta.

   • nICO says:

    Eu, una, plecand de la ce am intalnit pana acum, la cat de neplacute erau companiile unor persoane, am realizat ca m-as fi descurcat si singura decat sa dau peste ce-am dat! Nu e general valabil, evident, unii sunt mai neplacuti decat altii si depinde de fiecare “fenomen” in parte, cat ii poti suporta pentru a nu sta singur! kiss

    • addicted says:

     Ai dreptate. Facand si eu o retrospectiva realizez ca fara compania multor persoane as fi fost mai fericita. Bine totusi ca intre timp, nu prea tarziu, am realizat asta si m-am indepartat….

 4. Mili says:

  Il admir mult pe Schopenhauer. E ciudat ca parca ma atinge cu ceea ce a scris…Pozele pe care le-ai pus sunt superbe, demne de inramat.

  • addicted says:

   Iti multumesc pentru apreciere, atinsa am fost si eu de ceea ce a zis S. dar in general ma ating aforismele si concluziile lui cu privire la viata.

 5. Cris-Mary says:

  HDR ? frumos big grin Like like like big grin O duminica relaxanta dragulici big grin

 6. tu1074 says:

  Din păcate trebuie să fiu de acord !
  E trist că este așa,dar este sad !
  Parcă și fotografiile sunt așa tomnatice
  Măcar o Duminică plăcută să ai !

 7. elly weiss says:

  buna. imi pare rau ca ajung atat de tarziu la L.I.P. happy
  dar mai bine mai tarziu happy
  si iata ca am gasit imagini deosebit de frumoase si vorbele lui Schopenhauer…atat de potrivite. si cat se poate de adevarate.
  o zi frumoasa sa ai!

Leave a Reply

Your email address will not be published.