Patetic şi naiv

” Femeile slabe care se cred grase sunt patetice. Femeile grase care se văd slabe sunt naive! ” – anonim.

De ce fetele slăbuţe simt nevoia de a-şi ascunde corpul dupa un tricou negru larg şi o pereche de jeans ce le stau ca pe gard iar fetele grase simt nevoia de a-şi expune şunculiţele sub un maieu/tricou mulat şi o pereche de jeans cu talie joasă? De ce anume ţine chestia asta? La cele slăbute ţine de… complexe? De o boală psihica? La cele grase de… nesimţire, nepăsare?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
 1. Lilly says:

  si slabele pot sa aiba grisimute big grin
  cred ca tine doar de faptul ca nu ne stim imbraca, nu ne stim pune in valoare, am vazut in diverse emisiuni specialisti care imbraca femei mai plinute si care arata foarte bine, sau femei slabe pe care le pun in evidenta foarte frumos happy

  • addicted says:

   Nu e vorba de greseala asta, este vorba de acele “greseli” intentionate si de neinteles… Am vazut Nspe mii de fete cu burta, nu le pot spune burtica, si cu maieurile sus pana deasupra buricului, aia nu e o greseala vestimentara….
   Cele slabute sau ma rog, cele pe care le vedem noi slabute, sunt pline de complexe si nu se accepta si se ascund desi au simtul estetic pt.ca multe se imbraca fain doar ca aleg haine largi.

 2. Lilly says:

  poate e vb de ignoranta atunci big grin, nu le pasa ce si cum

 3. rozy says:

  tine de vreo boala psihica in ambele cazuri.

 4. cristina says:

  Eu spun ca la cele grase ce nu le intereseaza este vorba de indiferenta nepasare iar la cele slabe complexitate

  • addicted says:

   Si aceasta complexitate pleaca de undeva, ori cineva are grija sa le spuna mereu ca nu arata bine ori se vad distorsionat in oglinda asta ducand la o boala psihica.

 5. Torden says:

  … cele slabute n-au ce arata sau cauta doar chestii comode – daca aleg haine largi. Cat despre tipele grase care-si arata suncile de sub tricouri mici si stramte, de exemplu… aia e nepasare/nesimtire, frate…
  Nu vad ce are o femeie de catigat daca oripileazai lumea pe strada.

 6. da…si mie mi se pare dezgustator sa vad sunci pe afara…sau grasute care poarta haine foarte mulate…e dizgratiossad

Leave a Reply

Your email address will not be published.