Vulnerabilitate masculină

Deşi încalţă un număr mare la pantof şi cu uşurinţă ne poartă pe braţele lor robuste, bărbaţii pot deveni în câteva clipe cele mai gingaşe şi plapânde fiinţe…. Emotivitatea masculină se aseamănă cu un cub de gheaţă- „coaja” dură şi rece îi ascunde vulnerabilitatea, revărsându-se moale în faţa căldurii ce emană o mângâiere, un cuvânt de încurajare sau de laudă la adresa lui.

-Ceva atât de sexy-


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 17 Comments
 1. Pato Basil says:

  mai mai ce rele mai sunteti… nu trebuie sa avem si noi suflet?

 2. aHUIBAN says:

  Eu zic o realitate si hai sa extrapolam raportandu-ne la acest arrticol. Rata de suicid, in tara noastra si in imprejurimi – barbati vs. femei, este de 4 la 1. Cauza predominanta – depresia!

  In timp ce femeilor li “se permite” de catre cultura si societate sa fie “vulnerabile”, sa isi exprime emotiile etc.; barbatilor nu li se permite!

  In frumoasa noastra societate, un barbat sensibil este deseori stigmatizat pentru un comportament catalogat atipic!! Hmmm…!!

  Cine stigmatizeaza barbatii care isi exprima sentimentele si nu se incarca cu frustrari? – chiar barbatii!

  Pana intr-o zi cand… SNAP!

  • addicted says:

   Ai dreptate, din pacate. Insa nu e vorba ca ni se permite chestia asta ci uite ca multora li se pare o… slabiciune asta si nu o admit! Uite ce a zis si Pato, ca barbat si vulnerabilitate nu merg impreuna. happy
   Eu apreciez barbatul care nu SE DA barbat macho si se ARATA, din toate punctele de vedere, FIX asa cum este. Multor femei insa asta nu le place, se intampla ce ai spus tu devine trist.

 3. Mărgeluţa says:

  Cati barbati recunosc asta? tongue Super faina poza! winking

 4. pinguuina says:

  eu raman deseori uimita cand vad ca si baietii sunt asa, desi niciodata nu par asa, nu arata asta! de multe ori am impresia ca noi le suntem inferioare la aspectul asta

 5. Oprea Ruxandra says:

  Desi par duri in anumite momente, si nu se expun sufleteste cum o fac femeile, au si ei momentele lor de fragilitate.

 6. Torden says:

  … se apropie de adevar.
  happy

 7. WordPress is up and running on my host — but it completely mismatches my site’s existing theme/CSS. How hard would it be to modify/write a new theme to make it fit in? Is there an easier way to do this?.

Leave a Reply

Your email address will not be published.