Cucerirea soacrelor

Deja unele „previziuni” astrologice mi se par SF-uri! Când am plecat spre casă mi-am luat revista Unica şi am dat de horoscopul soacrelor, mai exact de un sfat astrologic : cum să îţi cucereşti soacra în funcţie de zodia ei. Ia să vedem, poate reuşesc unii din voi să le îmblânzească!

Berbec

Semn de foc, femeia Berbec este pasională, plină de viaţă şi impulsivă. Prima impresie contează foarte mult pentru ea şi foarte rar şi-o schimbă, aşa că trebuie să o cucereşti de la prima întâlnire. Dacă şi-a făcut o impresie proastă despre tine nu va fi uşor să i-o schimbi. Îi plac oamenii plini de personalitate, care au opinii puternice şi ştiu să le susţină. O cucereşti uşor dacă îi arăţi că aveţi pasiuni comune.

Taur

Femeia Taur se ataşează greu de persoanele noi, deci dacă ţi se pare că se poartă rece cu tine nu te speria şi continuă să fii tu însăţi. Apreciază micile plăceri ale vieţii, printre care şi mâncarea, deci dacă ştii să găteşti invit-o la o cină delicioasă şi sigur o vei impresiona. Este o persoană de modă veche, care apreciază florile, muzica bună, hainele frumoase şi femeile aranjate şi politicoase.

Gemeni

Femeia Gemeni adoră să cunoască oameni noi, să discute ore în şir, să facă schimb de idei, dar nu o lăsa doar pe ea să vorbească. Informează-te din timp care sunt pasiunile ei şi asigură-te că ai ce să vorbeşti cu ea. Îi place să râdă, dar îi plac şi mondenităţile, deci nu o deranjează dacă strecori o glumă sau o mică bârfă în discuţa voastră. Lasă timiditatea la o parte şi vorbeşte cu soacra ta aşa cum ai vorbi cu o prietenă veche.

Rac

Cel mai bun mod de a o cuceri este să-i arăţi că ţii la fiul ei. Dacă el este fericit alături de tine, părerea ei personală nu va mai conta. Oricum, dacă vrei să ai o relaţie bună cu ea, impresioneaz-o cu multe cadouri simbolice şi complimente. Este o mamă şi o soţie dedicată, care se neglijează adeseori pe sine, aşa că va aprecia dacă îi aminteşti că merită şi ea atenţie. Ce ar fi să o inviţi la cumpărături sau la o manichiură? Sigur o impresionezi!

Leu

Dacă soacra ta este Leu, nu te arunca la cadouri din prima. Sigur are gusturi rafinate şi îi place luxul, aşa că este pretenţioasă la cadouri – mai bine ia-i un buchet de flori şi atât. Iar ca să o cucereşti cu adevărat, ai grijă să o laşă pe ea în centrul atenţiei. Complimentele o dau gata întotdeauna, aşa că aminteşte-i mereu cât de frumoasă şi îngrijită e casa ei, cât de bine găteşte şi ce frumoase sunt hainele ei. Dacă îi gâdili orgoliul vei fi nora perfectă.

Fecioară

Soacra din zodia Fecioarei este greu de impresonat. E o femeie de modă veche pentru care contează foarte mult aparenţele. E mereu îngrijită, bine îmbrăcată, găteşte perfect, iar casa ei e mereu ordonată. Evident, tu trebuie să te ridici la înălţimea ei, altfel nu eşti bună pentru fiul ei. Această femeie detestă vulgaritatea şi lipsa de maniere.

Balanţă

Femeia balanţă are gusturi rafinate şi rămâne o boemă indiferent de vârstă. Îi plac vacanţele, muzica bună, mâncarea rafinată, iar dacă aveţi gusturi comune, sigur o să te placă. Interesează-te care sunt gusturile ei şi subiectele de conversaţie preferate. Apeciază persoanele care au propriile păreri şi curajul de a o contrazice, dar trebuie să ştii cum să-ţi susţii ideile cu politeţe şi tact.

Scorpion

Femeia Scorpion îşi trăieşte viaţa din plin şi se aşteaptă ca fiul ei să facă la fel. Cel mai mult o interesează fericirea lui, aşa că tot ce contează este cum se simte el alături de tine. Dacă află că te porţi urât cu fiul ei, atunci sigur nu o să te placă, idiferent de personalitatea ta. Dar atâta timp cât iubitul tău este fericit cu tine, mamei lui nu-i pasă ce gusturi ai, cum te îmbraci sau dacă mergi la biserică.

Săgetător

Soacra ta este plină de viaţă, îi place să râdă, să mănânce bine, să călătorească, să cunoască locuri şi oameni noi. Dar nu o deranjează dacă ai o personalitate diferită de a ei. Din contră, respectă persoanele mai cumpătate şi mai liniştite ca ea. Oricum, o vei cuceri pe loc dac vorbeşti cu ea ca şi cum v-aţi cunoşate de o viaţă, dacă faci glume şi eşti plină de viaţă.

Capricorn

Conservatoare şi introvertită, femeia Capricon e greu de “citit”. Nu o să-ţi dai seama dacă te place sau nu, dar să fii sigură că o cucereşti dacă eşti muncitoare, responsabilă, serioasă şi punctuală. Nu încerca să o cucereşti cu cadouri scumpe sau complimente nefondate – nu îi placpersoanele linguşitoare. Pentru fiul ei, îi plac fetele cuminţi, “de casă”, dar care au şi o carieră solidă.

Vărsător

Îi place libertatea şi se aşteaptă ca şi fiul ei să se simtă liber alături de tine. Dacă  te simte geloasă sau din vreun motiv are impresia că îl sufoci, fii sigură că nu o să te placă. Nu îi place rutina, nu îi plac convenţiile sau prejudecăţile, nedreptatea. Arată-i că eşti deschisă la minte şi că te atrag noutăţile dacă vrei să o cucereşti cu adevărat.

Peşti

Femeia Peşti este uşor de impresionat. Îi plac persoanele drăguţe, generoase, amabile, care vorbesc frumos şi sunt politicoase. Nu e greu să o cucereşti dacă eşti atentă cu ea şi îi arăţi că eşti sensibilă. O impresionează arta şi muzica romantică. Ce ar fi să o inviţi la o expoziţie de pictură sau la un concert? Nu va putea să-ţi reziste.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. Mihaela spune:

    Viitoarea mea soacra e gemeni si cam se potriveste ce scrie la ea. Eu insa cred ca am cucerit-o cu faptul ca eram silitoare, cuminte, m-a vazut ca pe o fata buna. De atatia ani nu simt nevoia sa ma stradui cand sunt langa ea, sa o impresionez. Pot fi eu linistita, ea ma place asa cum sunt. Ceea ce e grozav. ;P

    • addicted spune:

      Pai tu si esti o nora ideala. happy Cred ca si-ar fi facut griji de erai delasatoare, nu faceai nimic si mai ales nu-i faceai fiul fericit.
      A mea viitoare soacra este scorpion si la fel, se potriveste si ca si tine, nu trebuie sa ma chinui sa fiu altfel in jurul ei.

  2. Cris-Mary spune:

    Eu am cucerit-o deja si mi-a fost usor ptr ca e minunata big grin Am o soacra fainabig grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *