Dor de oameni

Dorul e rezumatul perfect a ceea ce contează cu adevărat în viaţa ta – Mihaela Radulescu

 Adevărat! Nu poți simți dor pentru ceva/cineva care nu a contat sau nu contează în viața ta. Pe mine m-a cuprins de aseară o… stare de beție a depăƒrtăƒrilor. Mi-e dor de două persoane de care în timpul facultății m-am atașat foarte repede și foarte tare! Au fost persoanele cărora nu trebuia să le spun nimic când aveam ceva, persoanele care îmi puneau zâmbetul pe față doar cu simpla lor prezența….

Toată lumea are-un dor şi mai greu şi mai uşor, al meu e acum ceva mai greu!

Cum faceti fatã dorului când acesta vã încearcã?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 11 Comments
 1. bubu spune:

  Citind postul asta mi-au dat lacrimile…..lacrimi de dor,de tristete dar si de bucurie pentru faptul ca am avut imensa sansa sa ne cunoastem si sa devenim prietene!Pentru mine ai fost,esti si vei fi mereu cea mai buna prietena a mea! Te iubesc si mi-e dor de tine!!!kisskisskiss

 2. vienela spune:

  Daca persoana de care imi este dor sta aproape nu e nici o problema, dar daca sta departe o sun sa vorbim, asa imi mai trece dorul.

 3. rozy spune:

  Cand mi se face dor, sun.happy sau, mai stau seara si citesc cate ceva si ascult muzica Trance. De fiecare data cand ascult ATB, mi se face dor de familie, de tot. De multe ori imi vine sa plang dar ma opresc.happy Imi dau seama acum, ca am terminat facultatea, cat de mult imi va lipsi cea mai buna prietena a mea. Ea cu siguranta se va intoarce acasa in Moldova si eu voi ramane prin Romania cine stie pe unde.

 4. Cris-Mary spune:

  Nu fac nimic.. am si eu anumite momente cand mi se face dor de o persoana ..spun un uoff..ma gandesc cu tristete si cam atat. Mie imi este dor sa am un prieten adevarat sad

 5. Cătălina spune:

  Încep să-mi aduc aminte de toate clipele bune şi rele pe care le-am petrecut. Râd de toate prostiile pe care le-am făcut laughing şi-mi pun eterna intrebare ” Cum am putut fi în stare de aşa ceva ?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *