Dăruiesc,din nou, un zâmbet!

Nu e pentru nimeni un lucru nou faptul că îmi place să dăruiesc fericire, nu?

Luați-vă număr de ordin pentru că astăzi împart, din nou, zâmbete! Să nu vă speriați când cu viteza luminii se vor îndrepta spre voi, așa își fixează ele punctul pentru a ochi BINE. Hooop că tot vorbim, vine unul copilăresc şi ştrengar:

De mică mi-au fost ” scuipate ” ( de deochi ) energia, ţopăiturile și aparenta nepăsare vis a vis de ceea ce se întâmplă în jurul meu! Ființele blânde şi ridate şi cu băticuţ în cap ( babele din jurul blocului ) o sfătuiau pe mama să nu-mi mai dea atât de mult dulce!? Singurul dulce ce-l mâncăm era ciocolata de casă făcută într-o zi liberă și însorită de sâmbătă. Dar nu dulcele era cauza… așa eram eu.

Revenind, e grav atunci când am ceva și sunt citită de cei care mă cunosc, în secunda următoare li se micșorează pupilele, ochii devin grei și pică în aceeași stare cu mine. Păi dacă ei sunt așa, cum să-mi iau EU doza de energie? Ei, cei din jur, cei care CONTEAZĂ și pentru care CONTEZ, sunt sursa mea și nu-mi rămâne altceva decât să șterg ceea ce mă apăsa, să-mi arunc un zâmbet pe mecluţă, să mă apuc de fund și să sar în sus – metaforic vorbind, când eram mică reușeam să fac asta, acum…. mi-e grea tare partea dorsală!  Iubesc oamenii, iubesc AI MEI oameni și cum să nu o fac când ,fără a ști, ei reprezintă sursa mea de energie?

Nu sunt ipocrită, chiar îmi place să dăruiesc fericire și să împart zâmbete… cu inima deschisă și curată, cu sentimente sincere și puternice!

Primiţi fericirea mea în dar?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
  1. Florin spune:

    Esti plina de viata azi.laughing

  2. roscata spune:

    eu,eu ,eu tăt big grin

  3. nICO spune:

    Eu primesc… si cu tot atata daruire ofer din a mea.
    Foarte bine ca traiesti viata, ca te bucuri de tot si de toate… E frumos sa pretuiesti tot, sa te bucuri, sa fii om… ce atata suparare, barfa, ura? happy O luna grozava sa ai, doar suntem pe 1 astazi! winking

    • addicted spune:

      De regula mi-s asa doar ca mai am si perioade aiurea. Noroc de ai mei oameni, noroc de cei de aici, noroc de faptul ca… traiesc si imi fac timp de veselie si buna dispozitie!! happy Multam fain, o luna grozava sper sa ai. big hug

  4. Când sunt eu tristă, viitorul meu soț este foarte optimist, și invers! Ne aducem unul altuia energie pozitivă și zâmbete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *