Nedumerire

You take nothing with you when you die, except your deeds!

De ce oamenii îşi pierd timpul cu lucruri care nu le folosesc după moarte?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 18 Comments
 1. M-as fi infipt intr-un comentariu de zile mari, dar ma abtin pentru ca ne cunoastem de putin timp si nu vreau sa te sperii. laughing
  Vreau sa spun doar atat: less is more. hee hee

  • addicted says:

   Pai less e clar more si hai, ma poti speria. Nu mi-e teama nici de critica, nu mi-e teama nici de trasul de maneca sau de par, nici de comentariile rautacioase.

   • Nu-i vorba de nici una din temerile exprimate de tine. Ma batea gandul sa-ti spun ca pe mine ma intereseaza atat de mult ‘cele lumesti’, incat imi petrec juma’ din viata (adica timpul petrecut in casa), in chiloti si tricou/maieu. Nu vreau sa manii pe Dumnezeu…am bani destui incat sa duc gunoiul sau dupa caz, sa cumpar paine de la chioscul din colt imbracat la 4 ace, dar cam atata pret pun eu pe earthly things.
    Numai ca mi-am dat seama ca ceea ce vroiam sa-ti spun e probabil ridicol, destul de intim (tinand cont ca ne cunoastem de vreo 36 de ore), asa ca m-am decis ca-i mai bine sa nu ma exhib la maxim, inca. Deci mai bine tac si nu-ti spun. laughing Te rog sa consideri ca n-am vorbit.tongue

 2. Pavel says:

  Adică, să stea numai şi numai degeaba, nu?

 3. nICO says:

  …pentru a le folosi pana mor! winking

  • addicted says:

   Exact! Iti iei lucruri pe care le folosesti… Sunt o groaza de oameni in jurul meu care au lucruri inutile dupa care au tanjit o groaza ca apoi sa spuna ” da`nu-mi trebuie”.

   • nICO says:

    Tine tot de goana nebuna de a avea de toate, de a aduna in caz de ceva happy chiar daca, pana la urma realizezi ca nu-ti foloseste!

 4. rozy says:

  omul incearca de toate in viata, vrea si aia, vrea si asta, daca nu, s-ar plictisi.

 5. Yepi says:

  Da laşi moştenire copiilor măcar…

 6. aHUIBAN says:

  Ce dezbatere larga e in manualele de sociologie pe tema asta…

 7. NightOn says:

  Probabil de frica de a-și asuma vreo responsabilitate…. Și eu mă uit cam strâmb (de fapt, mă plictisesc cumplit) la oamenii care fac/vorbesc lucruri total inutile dar asta e; dacă ei aleg să-și irosească viața trebuie să-i lași în treaba lor. Nu-i poți schimba mentalitatea.

  • addicted says:

   Corect! Mentalitatea nu le-o poti schimba si la o adica de ce sa ne complicam noi facand asta in conditiile in care asa sunt ei!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.