Partea goală a paharului

Când stomacul este plin, toţi îţi sunt dragi ca ochii din cap, când stomacul este gol, ţi-e dragă lumea ca sarea în ochi.

În momentul de faţă stomacul meu este pe jumătate plin, prin urmare…. mă cam ustură ochii. Iubesc sarea cum iubesc momentele în care parcă nu văd nici o cale de ieşire din toate astea. Parcă sunt prinsă într-un labirint din care doar am IMPRESIA că voi ieşi.

De ce nu ni se dă o hartă să o folosim la nevoie? Da stiu, pentru că ar totul mult prea simplu, pentru că nu am reuşi să ne dezvoltăm, să învăţăm să “înfruntăm” totul singuri etc.etc.etc. , dar eu chiar nu mai vreau să învăţ lecţii, să mă dezvolt, să înfrunt totul pentru că…. nu mai vreau. Mă pun cu dosul pe pământ şi urlu isteric!!

I demand a MAP!! I demand HELP. Can I get some? NOW? please?? Thaaaaaaaaaaaaank you.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
  1. NightOn says:

    Cred că ai mare nevoie de ceva timp, doar tu cu tine, timp în care să te dai puțin tu din propria ta cale si sa inveti tu de la tine. Altfel, nu îți va putea da nimeni ceea ce cauți tu. Cred că știi exact ceea ce vreau să spun. big hug

  2. Cris-Mary says:

    I dig you .. nu ar fi mai usor sa avem instructiuni ? Probabil ca da .. dar atunci ne-am dori sa iesim din tiparehappy Nicicum nu e binehappy

  3. bubu says:

    Sper sa iti gasesti linistea si serenitatea cat mai repede bubule! Ai grija de tine! Mi-e dor de tine !kisskisskiss

Leave a Reply

Your email address will not be published.