Barbatii si femeile – Cum inseala?

Cum inseala un barbat si cum inseala o femeie? 

Aud din ce in ce mai des ca atunci cand barbatul inseala ar trebui sa fie iertat insa cand femeia inseala nu! De ce? Se pare ca una din explicatii ar fi faptul ca barbatul poate face sex cu una si cu alta fara nici o legatura, apoi sa isi vada de treaba lor lasand 200lei pe noptiera. Femeile, zic ei, sunt creaturi emotionale iar cand au o aventura emotionala, e mai rau decat sexul!?

Este?? Inselatul e inselat, indiferent de ce natura e, indiferent ca se intampla o data, indiferent ca este vorba de un “inocent” sarut, o “inocenta” iesire in oras, o “inocenta” mana pe picior/fund etc., indiferent de faptul ca femeile o fac intr-un fel si barbatul in altul.  Inselatul e inselat cum si minciuna e minciuna indiferent de cat de mica este!

Nu! Barbatii nu sunt mai cu mot chiar de nu se implica emotional atunci cand inseala si nu sunt scutiti de sutul in dos. E stupid sa gandesti asa!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 19 Comments
 1. Mimoza says:

  cred ca este una din mentalitatile alea… de secol 17…
  cred ca inselatul tot inselat ramane… indiferent de cine, ce , cum, cand…
  de ce ar merita sa cautam scuze?

  • addicted says:

   Nu, e mentalitatea multor barbati, in special a celor ce inseala si vor sa iasa curati ca lacrima. Majoritatea barbatilor sunt misogini, tin cu a lor specie si dau cu femeile de pamant pentru ca deh, ei sunt barbati.

 2. zdwub says:

  Nu este nicio diferenta no talking mie mi se par absurde chestiile de genul “sunt barbat am voie” …sau cand auzi pe altii “e barbat are voie”….are voie o p**a [scuze limbajul te rog loser ] nu are voie nimic…daca esti intr’o relatie trebuie sa fi fidel indiferent daca este femeie sau barbat

 3. vienela says:

  Este singurul lucru pe care nu i l-as ierta sotului meu. Eu imi vad de treaba mea si am aceeasi pretentie si de la el.

 4. Lilly says:

  sa fie egalitate!

 5. Elena says:

  Inselatul diferera de la caz la caz, in general cand inseli pe cineva o faci pentru a completa ceea ce nu iti ofera respectivul partener.

 6. Ai fi surprinsă câte femei acceptă să fie înșelate, femei cu studii superioare, de la care avem pretenții. Bărbații înșeală pentru că sunt iertați, de fiecare dată. Am citit diferite articole, legate de înșelat, și explicația înșelatului. Unele articole scuză înșelatul, și încearcă să influențeze persoanele să ierte, că doar a agreși e omenește și a ierta e și mai omenește.

  • addicted says:

   Nu, la o cheste de genul asta eu una nu merg pe ” a gresi e omeneste “. Este si o vorba ” Orice om poate greşi; dar numai cel fără minte stăruie în greşeală. ”

   Bine, am mai si spus DACA as avea si eu o parte din vina, DACA se incearca sa se comunice cu mine sa mi se spuna ce nu e ok, ce lipseste, ce nu fac sau fac prea mult iar eu intorc spatele si ma sterg la fund…. consider ca o merit si am o parte din vina si POATE s-ar merita sa trec peste. Mereu am zis ca de iertat e inselatul unde isi au vina ambele parti, dar daca tu oferi totul pe tava, ii oferi TOTUL si totusi de prea mult bine zburda si in alte parti… atunci duca-se invartindu-se!

Leave a Reply

Your email address will not be published.