Numerologie: Numarul Emotional

Am revenit zilele trecute de acasa si pe drum m-am echipat, pe langa rabdare, cu un set de reviste. Fiindu-mi o oarecare lene sa citesc despre vedete si “vedete” m-am luat cu articolele despre astrologie si astfel am dat de articolul despre numarul emotional. Numarul emotional este numarul care iti indica maniera in care reactionezi la problemele care implica emotiile si sentimentele, dar si atitudinea ta fata de problemele emotionale. Iti “spune” care este unghiul tau de abordare asupra problemelor care te afecteaza la nivel emotional.

Cum se calculeaza Numarul Emotional?

Se numara Literele Emotionale prezente intr-un nume (daca ai literele emotionale prezente in nume de peste 9 ori – de 10 sau 11 ori spre exemplu- rezultatul se reduce la o singura cifra – 10=1+0=1, iar 11 =1+1 =2.) Cifra respectiva reprezinta Numarul Emotional. Daca in numele complet este prezenta doar o litera emotionala, atunci litera respectiva reprezinta Numarul Emotional.

Asadar, in numerologie, Literele Emotionale sunt urmatoarele:

-B, I, O, R, S, T, X, Z

Sa luam ca exemplu numele meu Roxana Alina. In nume sunt prezente literele emotionale O,I si R,X deci 4 litere. Prin urmare, Numarul Emotional este 4. Este simplu!

Numarul Emotional 0

Nu iti este usor sa te deschizi in fata celorlalti si sa iti exprimi sentimentele sau ideile, la fel cum nu iti este intotdeauna usor sa ii intelegi pe ceilalti. Adeseori, iti inabusi sentimentele sau preferi sa le pastrezi doar pentru tine si pentru acele cateva persoane care te cunosc cel mai bine.

Numarul Emotional 1

Privesti viata in modul cel mai optimist cu putinta si ai o atitudine increzatoare cu privire la viitorul tau. Iti place sa te bucuri de fiecare clipa intens. In ceea ce priveste relatiile tale de iubire, ai tendinta de a exercita o influenta decisiva asupra partenerului dominandu-l. Te simti in siguranta cand detii controlul.

Numarul Emotional 2

Pe cat de mult iti displace solitudinea, pe atat de mult iti place compania oamenilor si doresti sa fie intotdeauna cineva drag in preajma ta. Sentimentul de a avea pe cineva drag langa tine, alaturi de tine, iti confera siguranta, confort si curaj, dar si mai multa incredere in tine insati.

Numarul Emotional 3

Nu intampini nicio dificultate in a vorbi despre tine, despre ce iti place, despre ce iti displace, despre ce simti, cum simti, despre ceea ce iti doresti, despre lucrurile la care visezi. Vorbesti din inima si de multe ori te lasi calauzita de inima si de sentimente. Iti doresti sa fii placuta si iti doreste sa ai parte de afectiunea celor din jurul tau. Daruiesti si vrei sa si primesti.

Numarul Emotional 4

Esti preocupata de latura emotionala a problemelor si intotdeauna ai in vedere impactul pe care emotiile il pot avea asupra celor din jur. Eviti sa iei decizii care ii pot zdruncina emotional pe cei din jur. Esti in acelasi timp extrem de precauta in ceea ce priveste propriile sentimente. Iti este frica de suferinta emotionala si preferi de aceea sa pastrezi o anumita distanta si rezerva. Nu de putine ori, fericirea ta este direct proportional cu felul in care esti inteleasa de ceilalti.

Numarul Emotional 5

Esti o persoana care iubeste libertatea si independenta mai mult decat orice. Iti place riscul, iti place aventura si te afli mereu in cautarea noului si a distractiei. Iti place sa fii in centrul atentiei si in functie de circumstante, iti schimbi adesea centrele de interes. Nu iti place sa te atasezi emotional de cineva, deoarece consideri ca aceasta afectiune puternica te leaga de o persoana, limitandu-ti in schimb libertatea.

Numarul Emotional 6

Esti o persoana pacifista si familista care isi doreste mai mult decat orice echilibru si un camin afectuos. Pentru a avea o familie frumoasa, esti dispusa sa faci sacrificii si compromisuri si sa iti asumi anumite responsabilitati. Multe din deciziile tale la nivel emotional au in vedere sentimentele si fericirea celor din familie. Ei sunt cei care conteaza inainte de toate si , n functie de ei, vor veni si hotararile tale.

Numarul Emotional 7

Nu iti place sa spui lucrurilor pe nume. Nu spui clar ceea ce simti si nici nu iti place sa promiti atunci cand vine vorba de chestiuni sentimentale. Te sustragi de la angajamentele emotionale si nu ti le asumi niciodata pe fata. Ai insa o mare putere emotionala si esti capabila de cele mai frumoase si nobile sentimentele. Si chiar daca adeseori nu o spui, inauntrul tau, angajamentul tau fata de o persoana se realizeaza la nivelul cel mai profund.

Numarul Emotional 8

Chiar daca pari deseori detasata sau lipsita de implicare emotionala, atrasa mai mult de rezultate si cariera decat de emotii sau relatiile personale, poti fi capabila de un mare devotament emotional fata de persoanele care ti-au demonstrat ca tin la tine. Poti dezvolta un comportament usor autoritar fata de persoana despre care crezi ca iti apartine.

Numarul Emotional 9

Esti o fire pasionala si simti intens orice emotie, atat a ta, cat si a celorlalti. Totodata, esti o persoana empatica si reusesti sa ii intelegi pe ceilalti si sa te pui in pielea lor. Sensibilitatea ta emotionala iti da insa batai de cap uneori, facandu-te sa simti emotiile de 10 ori mai intens si mai profund decat ar trebui. Din aceasta cauza, ai uneori tendinta de a lua lucrurile prea in serios si de a exagera usor.

Cum e ?Se potriveste?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. MissRux says:

    Eu sunt numarul 3 si mi se potriveste 100% big grin Mai citesc si eu din cand in cand chestii despre zodia mea, dar nu citesc niciodata horoscopul laughing) Nu stiam de numarul emotional big grin

  2. vienela says:

    Daca folosesc cele doua prenume, adun 2 puncte. laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.