Da, iubesc toamna!

 Stiu ca multi dintre voi sunt deja melancolici, tristi, frustrati si suparati pentru ca a venit, sau urmeaza sa vina, “urata”toamna. Nu inteleg starile astea date de un anotimp, parca unii au mintea setata pe toate astea si cum stiu ca vine toamna BOOM se transforma si dau drumul la conducta… In fine, poate nu inteleg eu!?

Mie-mi place toamna, aproape la fel de mult cum imi place si primavara; totul e absolut perfect. Ador racorea toamnei, soarele ei si cerul care este de o frumusete rara. Poate nu ati gasit voi timp sa il priviti dar daca vara soarele straluceste atat de puternic incat nici macar nu-ti poti ridica ochii sa-l privesti, acum e suficient de bine incat sa poti admira cerul albastru si norii care defileaza pe el.

Ador paleta de culori a toamnei, la tot pasul dai de galben, portocaliu de foc, rosu intens, caramiziu, culori aprinse care parca imi dau energie. Daca nu sunteti convinsi, incercati sa mergeti la munte toamna iar acolo cu siguranta veti vedea mai bine nuantele placute ale toamnei!

Inteleg, se raceste vremea ( e toamna totusi!!), nu mai putem purta haine colorate ( neon, cah!), e prea frig pentru o baie in mare si unora le dau tarcoale depresia dar cred ca dincolo de astea puteti gasi motive si pentru a iubi toamna DACA alaturi aveti aceleasi persoane dragi care va fac vara, sau un alt anotimp, frumos!

Sa fiu oare singura care vede SI frumusetea din acest anotimp??


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. Max says:

  Şi mie îmi place! Ador simfonia de culori, bogăţia din pieţe şi graba gospodinelor în a-şi face pregătirile pentru iarnă. happy
  Îmi aduce aminte de mama, săraca…

  • addicted says:

   Exact, asta e frumosul din anotimpul si nu numai!! Ar trebui sa profitam de fiecare din ele si sa nu mai facem atatea nazuri caci in momentul in care dispar le ducem lipsa… Si asa vara nu mai e vara ca te simti ca in sahara, iarna ca la polul nord doar ca fara zapada (in sud) etc.

 2. NightOn says:

  Și mie îmi place toamna cu tot alaiul ei de culori, vreme mai închisă, ploi etc, mai puțin partea cu răcelile tongue Din punctul meu de vedere, este un anotimp care deschide multe posibilități, mai ales pe plan spiritual.

 3. Diana says:

  „melancolici, triști, frustrați și supărați” – asta e starea mea de vară laughing

  Îmi place că s-a mai răcorit și îmi permit să ies în week-end la plimbări lungi de o zi (când am timp). Îmi place să scot din dulap cardiganele moi și din debara botinele.
  Îmi place că acuși vine iarna.

  Îmi place și nu îmi place că începe facultatea… pentru ultima oară…

  • addicted says:

   laughing vara sunt si eu ciudata dar doar de sunt zilele insuportabile si chiar si atunci imi revin. Mi-ai dat o idee, trebuie sa imi fac usor usor curat intre haine, sa incep sa le inlocuiesc pe cele de vara cu cele de toamna si sa-mi scot botinele.

 4. anmaot says:

  te iubesc toamna!…m-as scalda zilnic in curcubelul dulce-aramiu al toamnei…happy

 5. Giurgiu City .ro - comunitatea online a giurgiuvenilor! Giurgiu News. says:

  Giurgiu City .ro – comunitatea online a giurgiuvenilor! Giurgiu News….

  […]Da, iubesc toamna! | touchofadream.ro[…]…

Leave a Reply

Your email address will not be published.