” Destinul tau este decis de o floare. “

 Destinul nostru NU este decis de o floare, cand vad astfel de titluri imi vine sa imi iau campii!! Destinul nostru este decis de… NOI, nu de o carte scrisa de “cineva”, nu de un semn zodiacal s.a DAR totusi sa vedem de ce floare este “decis” destinul nostru:

Daca te-ai nascut in 1, 10, 19 sau 28 esti
Floarea Soarelui

Caracteristici: Plina de dinamism, simpatica si generoasa, iti place sa te afli in centrul atentiei si sa fii apreciata de cei din jur. Ai o fire inventiva si esti mereu in cautare de nou.
Ce iti rezerva soarta: Faci mai multe incercari pana sa gasesti calea buna pentru tine. Din fericire, iti cunosti limitele si reusesti sa eviti excesele. Vei reusi sa depasesti multe situatii dificile si sa castigi dragostea celor din jur.
Secrete ca sa fii implinita: Ai fost inzestrata cu o intuitie foarte buna, de aceea este bine sa ii dai ascultare. Tine cont mai des de sentimentele celor din jur, pentru ca suferinta lor va avea urmari si asupra ta.


Daca te-ai nascut in 2, 11, 20 sau 29 esti
Bujor

Caracteristici: Pui pasiune in tot ceea ce faci si gasesti solutii chiar si la cele mai complicate situatii. Perseverenta te caracterizeaza si ai un simt al responsabilitatii exemplar. Ai nevoie sa imparti cu cineva bucuriile si tristetile vietii.
Ce iti rezerva soarta: Te poti considera o invingatoare, pentru ca vei reusi sa indeplinesti ceea ce ti doresti. Iti vei asigura un trai confortabil si te vei bucura mult timp de el.
Secrete ca sa fii implinita: Invata sa acorzi o a doua sansa persoanelor importante din viata ta. Nu le subaprecia calitatile, chiar daca acestea sunt mai putin vizibile. Incearca sa devii mai putin posesiva si ai incredere in fortele tale.
Daca te-ai nascut in 3, 12, 21 sau 30 esti
Papucul Doamnei

Caracteristici: Farmecul tau sta in faptul ca esti exuberanta si timida in acelasi timp. Cei din jur te considera impulsiva si imprevizibila. Te plictisesti repede, de aceea te afli mereu in cautarea a ceva nou si incitant. Tii mult la libertatea ta.
Ce iti rezerva soarta: Iti va fi de mare ajutor in viata capacitatea mare de adaptare de care dai dovada. Te integrezi usor, iar optimismul te va ajuta sa depasesti obstacolele. Cei din jur te apreciaza pentru puterea cu care lupti impotriva obstacolelor.
Secrete ca sa fii implinita: Incearca sa vezi lucurile mai in profunzime si acorda mai multa atentie unei calitati esentiale in relatia de cuplu: fidelitatea.

Daca te-ai nascut in 4, 13, 22 sau 31 esti
Albastrea

Caracteristici: Dai dovada de un simt organizatoric foarte dezvoltat, dar esti in acelasi timp sensibila si fermecatoare. Esti fidela si iti place sa planifici totul din timp, pentru ca ai nevoie de stabilitate.
Ce iti rezerva soarta: Nu iti vei asuma riscuri mari, iar acest lucru iti va garanta succesul.
Secrete ca sa fii implinita: Putin mai multa diplomatie iti va fi de mare ajutor in relatiile cu ceilalti. Impune-ti punctul de vedere fara a jigni si lasa-i pe cei apropiati sa stie cat de mult tii la ei.
Daca te-ai nascut in 5, 14 sau 23 esti
Iris

Caracteristici: Te caracterizeaza sinceritatea si sociabilitatea. Cei din jur te gasesc simpatica si foarte inteligenta. In general, esti o persoana echilibrata, dar te poti infuria usor daca cineva te jigneste. Pui mare accent pe respect.
Ce iti rezerva soarta: Te vei inconjura de oameni cu care ai ce discuta, iar pasiunea cu care traiesti iti va fi rasplatita. Hazul te va scoate de multe ori din necaz. E bine sa te feresti de vicii.
Secrete ca sa fii implinita: Incearca sa fii putin mai retinuta si sa iti recunosti greselile.
Daca te-ai nascut in 6, 15 sau 24 esti
Mac

Caracteristici: Ai o intuitie pe care te poti baza si anticipezi cu usurinta situatiile. Stii sa asculti si asta te face un bun psiholog. Esti sensibila, rafinata si ai un farmec aparte.
Ce iti rezerva soarta: Vei fi multa vreme in cautarea unui partener care sa raspunda nevoii tale de romantism. Pana il gasesti, s-ar putea sa treci prin stari usor depresive si confuze. E posibil sa te casatoresti de mai multe ori.
Secrete ca sa fii implinita: Pune-ti in valoare calitatile! Si evita alcoolul pentru ca risti sa devii dependenta.

Daca te-ai nascut in 7, 16 sau 25 esti
Orhidee

Caracteristici: Esti o persoana sensibila si foarte responsabila. Esti gata oricand sa dai o mana de ajutor si nu astepti ceva in schimb. Te faci usor remarcata.
Ce iti rezerva soarta: Pui mare pret pe sinceritate, iar cei din jur te vor dezamagi cand nu vor tine cont de acest lucru. Vei trece prin perioade de tristete pe care insa le vei depasi.
Secrete ca sa fii implinita: Calatoreste! Peisajele noi si lucrurile interesante pe care le vei descoperi iti vor alunga melancolia. Exprima-ti sentimentele fata de partener si fericirea ta se va dubla.

Daca te-ai nascut in 8, 17 sau 26 esti
Margareta

Caracteristici: Esti o persoana modesta, rezervata si perseverenta. Nu faci lucruri nesabuite dar uneori capitulezi prea usor.
Ce iti rezerva soarta: Nu vei avea multi prieteni, dar cei pe care ii vei avea iti vor fi aproape la bine si la rau, pentru ca sunt persoane deosebite. Vei cauta destul de mult timp partenerul care sa-ti indeplineasca dorintele si sa ti se potriveasca perfect. Insa norocul nu te paraseste niciodata.
Secrete ca sa fii implinita: Controleaza-ti gelozia si nu privi cu suspiciune pe toata lumea. Exista si persoane bine intentionate, pe care risti sa le indepartezi daca le tratezi cu raceala.

Daca te-ai nascut in 9, 18 sau 27 esti
Trandafir

Caracteristici: Esti temperamentala si impulsiva. Nu te dai inapoi de la indeplinirea sarcinilor dificile, deoarece le consideri o provocare. Esti curajoasa si capabila de mari sacrificii pentru cei dragi. Senzualitatea este un mare atuu al tau.
Ce iti rezerva soarta: Nu vei para-si niciodata principiile in care crezi, iar multe persoane vor fi deranjate de simtul tau moral foarte dezvoltat si de faptul ca nu esti dispusa sa faci compromisuri. Iti vei urmari idealurile si vei reusi sa le atingi.
Secrete ca sa fii implinita: Acorda mai multa atentie si dragoste partenerului – are nevoie de ele. Depinde de tine sa ai o viata de cuplu armonioasa si o familie fericita ”

via mail

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 11 Comments
 1. Mihai says:

  Nu sunt margareta pentru ca-s barbat big grin

 2. aHUIBAN says:

  Lui Hitler ii este caracteristic bujorul. E adevarat, a pus pasiune in tot ce a facut si a gasit solutii chiar si la cele mai complicate situatii!!!

 3. maya says:

  Dar de ce se refera exclusiv la femei? Toate caracteristicile sunt al feminin, mie una mi se pare ca barbatii sunt grav nedreptatiti cum sa nu fie si ei albsatrele?

 4. cristi says:

  Tare articolul; imi vine totusi greu sa cred ca sunt o floarea soarelui big grin

 5. Benet16 says:

  Destinul nu e decis de semnul zodiacal ,
  Nici de o floare,
  Nici de noi.
  Destinul este decis de Dumnezeu.

  • addicted says:

   Intr-o oarecare masura! Suntem liber arbitru, El ne lasa sa facem ce vrem, sa luam ce decizii dorim prin urmare, din punctul meu de vedere, ajungem unde ajungem datorita drumurilor pe care le alegem noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.