Scuze interminabile

 Oamenii sunt inconstienti!

Isi irosesc timpul pentru a-si imbuiba corpul, a acumula cat mai multe bogatii si a ajunge sa aiba maximum de posesiuni; din lacomie! E normal sa tinzi spre mai mult, e normal sa vrei mai mult/e dar e si stupid sa fii lacom! In momentul in care vom muri va trebui sa lasam totul in urma lor, nu luam NIMIC cu noi.

Ne pierdem zilnic in scuze interminabile: “Nu am timp“, spunem “Trebuie sa ma duc la toate intalnirile de afaceri“. Uitam ca atunci cand Dumnezeu ne va chema la El vom fi obligati sa intrerupem toate aceste “angajamente”.

Moartea este singurul “angajament” ce nu poate fi anulat!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Mihai says:

  Cred ca fiecare din noi mai uita ca jos nu luam nimic cu noi si vrem mai multe.

 2. Așa era un citat ce umbla pe FB că această lumea are destul pentru necesitățile tuturor, dar nu și pentru lăcomia lor.
  Mare adevăr. Mulți uită că trebuie să facem ceva și pentru viata de după, nu doar pentru această viață. Așa cum zice pilda, nu știi când Doamne Doamne te cheamă la El.

  • addicted says:

   Exact, nici mai adevarat decat ceea ce ai spus! De nu ar fi dorinta asta cretina de a avea vrute si nevrute, de nu ar fi lacomia si de am profita realmente de binele si frumosul din jur… cred ca am fi mai fericiti.

   • Nu ne învață nimeni ce trebuie să apreciem, nu deschidem ochii și urechile atunci când ni se spune ce înseamnă cu adevărat să fim fericiți.

    • addicted says:

     Adevarat si pe langa asta mereu suntem ferm convinsi ca noi stim mai bine care e fericirea noastra, unde/in ce sta ea iar cand un lucru aparent neimportant dispare descoperim ca ne aducea fericire…

 3. elly weiss says:

  Nu luam nimic cu noi. Asa e. dar cati inteleg asta?
  Omul e o fiinta foarte lacoma…

 4. vienela says:

  Si totusi, trebuie sa ne grabim mereu, sa facem ce ne-am propus, ca sa ne depasim conditia, sa fim mai presus de animale. Totul fara sa exageram, bine-nteles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.