Spune-mi, cine sunt eu?

Cine sunt eu?

Am o profesie, o ocupatie… dar eu nu sunt ceea ce fac! M-am nascut in H. si sunt un cetatean al Romaniei dar eu nu sunt de unde vin!

Am cateva naturale proprietati… dar eu nu sunt ceea ce am. Am,ca si tine, un corp… dar eu nu sunt corpul meu! Am mai mult roluri in viata dar eu nu sunt un rol. Am ganduri dar eu nu sunt in gandurile mele!

Am sentimente si emotii dar eu nu sunt sentimentele si emotiile mele; am credinta dar eu nu sunt credinta mea!

Eu sunt.. pur si simplu eu!

Tu, cine esti?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 14 Comments
 1. Cris-Mary says:

  La fel cum tu esti tu si eu sunt eu winking Si am uneori aceleasi ganduri si sentimente ca si tine pentru ca se pare singurul lucru aproape unic in viata asta e fulgul de nea.. se spune ca nici unul nu e la fel ca altul.

 2. Sunt din Cluj, citesc și gătesc, iubesc și trăiesc fiecare clipă a vieții la maxim, te citesc și îți comentez.
  Ador vara, dar am învățat să iubesc fiecare anotimp.

  • addicted says:

   Gatesti grozav, atat de grozav ca ma bagi crunt in pofte, iubesti si traiesti cum altii din pacate nu o fac, ma citesti si ma incanti desi adori anotimpul pe care eu il detest te pup cu drag si spor. big grin big hug

 3. NightOn says:

  Sunt foarte puțini oameni care știu exact ceea ce sunt și ceea ce au de făcut în viața asta. Tu ne întrebi pe noi dacă știm cine suntem cu adevărat dar tu ai reușit să-ți dai singură acest răspuns? Întreb deoarece a descoperi esența ta, ca și ființă umană ce deține în interior un strop de divinitate, este o întreagă știință…

 4. Cristinabuz says:

  Momentan nu am habar, sunt intr-o continua cautare de sine..

 5. elly weiss says:

  Ca si tine, si eu ma surprind pe mine insami zilnic laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.