Femeile si dietele

Ce femeie nu isi doreste un corp tonifiat, un abdomen plat si o silueta de invidiat? Majoritatea dintre noi isi doresc asta chiar daca sunt persoane ce spun ca sunt ok asa cum sunt.

Eu recunosc, imi doresc sa am cu vreo 5 kg mai putin desi mi-s bine si asa.. Na, sunt femeie! Trecand peste asta, cand femeile tin un regim de slabire trec si printr-un „regim” de… amagire.

De multe ori invoca diferite scuze la care recurg  pentru a-si insela dieta sau mai bine spus pentru a se insela pe ele. Prin urmare, nu conteaza daca:

YouTube previzualizare imagini

Clipul face parte dintr-o campanie de promovare a alimentatiei sanatoase initiate de compania KFC care, cu ajutorul actritei Jenny Bede, incearca sa descopere la ce scuze recurg femeile atunci cand aleg sa triseze in lupta cu kg in plus.

Deci, nu se pune daca e vineri, e ziua ta, e gratis si e ceva organic? Eating Burger


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 15 Comments
  1. Mihaela Curea spune:

    Doar o femeie care a ținut zeci de diete știe cât de greu e să te abții. Greu, greu…

  2. ioly spune:

    E amuzant clipul dar si adevarat si da 90% din persoanele ce tin un regim il tin mancand si se plang ca nu pot slabi si dau vina pe tentatii si pe altele.

  3. vienela spune:

    Eu nu stiu ce inseamna sa te abtii de la mancare. Sunt mereu certata ca nu mananc destul, desi eu toata ziua mananc(cand nu fumez).

  4. Roscata spune:

    Eu am ajuns sa mananc doar mic-dejunul, si uneori cina, din pacate! Slabesc fara sa vreau, chiar!

  5. Loryloo spune:

    Tu femeie, ai slabit deja, nu ai de ce sa iti mai doresti 5 in minus, arati splendid kiss
    Tu trebuie doar sa continui sa mananci sanatos.
    Trecand peste asta, iata un clip ce spune adevarul 100% laughing

    • addicted spune:

      Sis drag, iti multumesc! As vrea sa mai slabesc pentru ca mai am de unde dar asta nu inseamna ca nu ma simt bine acum cu mine. happy Din fericire, de 1 an de cand am slabit am reusit sa ma mentin la aceleasi kg, uneori +/- 1 kg. Nu am revenit si nici nu planuiesc sa revin la stilul dinainte ca-mi distrug „munca” dar si psihicul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *