Ce faci?

Intr-un oras era in desfasurare o mare constructie la care lucrau mai multi muncitori. Un om, care trecea prin apropierea santierului se opreste sa vorbeasca cu lucratorii. Se duce la unul dintre ei; acesta era transpirat, obosit si avea o fata trista. “Ce faci?” il intreba trecatorul. “Zidesc.” raspunse muncitorul. Trecatorul se duse la alt muncitor, care era in aceeasi stare ca si primul: obosit, transpirat si trist. Ii adresa aceeasi intrebare: “Ce faci?” Raspunsul nu intarzie sa vina: “Castig 20$ pe ora”. Omul nostru, inainte de a-si continua drumul, mai puse o data aceeasi intrebare unui alt muncitor. Si acesta era transpirat, obosit, dar fata nu ii mai era trista; era chiar vesel. Raspunsul: “Construiesc o catedrala!”

Morala: Felul in care privesti ceea ce faci este ceea ce conteaza; felul in care te raportezi la activitatile tale zilnice influenteaza si starea ta, dar si calitatea lucrului. Tu ”Ce faci?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Ana Q. says:

  Foarte buna aceasta morala… m-am regasit in ea. sad

  • addicted says:

   Cred ca stiu la ce te referi cand spui ca te regasesti dar zambeste, e important sa faci pasi mari, sa incerci…. Daca esti nemultumit mergi mai departe iar tu asta vei face! big hug

 2. O povestioară cu tâlc perfectă pentru începutul de săptămână, ne dă o altă perspectivă.

 3. ioly says:

  Mi-am raspuns si mi-am dat seama de morala happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.